[]

amazon evde bulamayınca ne oluyor?

Arkadaşım Berlin'de, Amazon'dan sipariş vereceğim ama genelde evde olmuyor. Orada işler nasıl yürüyor?




 
amazon'un kendi kuryeleri çalışıyor artık çoğunlukla amazon.de'nin etkin olduğu yerlerde ve beni defalarca evde bulamadıklarında telefondan aradılar akşama doğru eve geleceğimi söyledim onlar da akşam saatlerinde getirdiler.

önceden amazon müşteri hizmetleri ile konuşmak da bir seçenek. kargoya verildikten sonra müşteri hizmetlerine yazın hangi saatte getirmesini istediğinizi söyleyin onlar kuryeye iletiyorlar.
  • isvicre rakisi  (08.11.19 12:47:13) 
eger herhangi bir irtibat kurulmadiysa genelde komsuya birakiyorlar, posta kutusuna da bir not birakip hangi komsuya biraktiklarini soyluyorlar.

bazen de en yakin "paket shop" a birakiyorlar ve posta kutusuna not atiyorlar, su adresteki paket shop dan alabilirsin diye.
  • emrahday  (08.11.19 14:00:13 ~ 14:02:24) 
emrahday'e arti olarak,
bazen de kapinin onune birakip gidiyorlar. apartman kapisinin degil tabi, dairenizin kapisinin onune.

  • the end of time  (08.11.19 14:18:37) 
ariyorlar, duruma göre sonra getiriyorlar ya da kapiya birakiyorlar.


  • duygusuzromantik  (08.11.19 14:26:15) 
kapının önüne bırakma olayları fena ya. benim 250 euroluk malımı kapının önüne bırakmıştı manyak mıdır nedir...

bir şey olsa amazon'a yazınca amazon lafı ikiletmeden ya yenisini yolluyor ya da refund yapıyor ama o konuda hiç şüphe olmasın.
  • isvicre rakisi  (08.11.19 14:49:18) 
berlin'de komşuya bırakma olayı çok yaygın. arkadaşınıza sordunuz mu? zaten binasında o şekilde yürütüyor olabilirler.


  • asisamus  (08.11.19 16:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.