[]

ticket alkol

sodexo ticketlarımla beyoğlunda alkol tüketebileceğim bir yer var mı? nevizade tercih sebebidir tabi. başka semtlerde varsa da aklımda bulunsun yazabilirsiniz. (kapısında sodexo etiketi olan çoğu mekanda kuponlar alkolde geçmiyor)

büdüt: pff öneriden ziyade mekan önerisi istiyorum. bildiğiniz yer varsa makbule geçer. öptm!


 
Sodexho lari amaci dogrultusunda kullanmaizi oneririm. Alkollu iceceklerde kullanmaya izin vermiyorlar diye sodexho larinizi restoran, bakkal ve market benzeri yerlerde kirdirip (ufak kesintiler yaparak sodexho karsiligi para verme olayi) aldiginiz parayla istediginiz barda pavyonda icmeyi akliniza bile getirmeyin lutfen.


  • katilonur  (17.04.10 09:33:15) 
@katilonur: "alkollü içeceklerde kullanmaya izin vermiyorlar"?? valla bana böyle bir yasak gelmedi. çalıştığım yerden de böyle bir uyarı gelmedi. sadece sorduğum birkaç yer "malesef alkolde kupon geçmiyor bizde" dedi. ben de geçen yerleri soruyorum zaten. ufak kesinti yapıp kırdıracağıma arkadaşlarımın yemek paralarını kuponlarımla ödeyip onlardan karşılığını nakit olarak da alabilirim amacım kuponları nasıl paraya çevireblirim değil. soruyu amacından saptırmayalım. pavyon da ilginç fikirmiş bu arada.


  • orange coffee  (17.04.10 10:00:04) 
Herkesin kendi mantigina yatkin cozumler uretemedigim icin uzgunum ama sizi amaciniza dolayli da olsa ulastiracak bir cozumdu bu. Arkadaslarimin hesabini odeyip arkadasimdan para alacagima gider bakkalda cakkalda bozudururdum ben olsam. Neyseki siz ben degilmissiniz. Pavyona gidersen beni de cagir Sodexholari ben bozdururum :)


  • katilonur  (17.04.10 10:25:00) 
mekan olarak değil, ama market olarak 7/11lar iki sene önce sodexoyla alkol satıyordu. şütte falan da satıyor sanırım.

ayrıca kuponun amacı doğrultusunda kullanılması konusunda: kupon kişiye ortalama bir yemeği karşılayabilmesi için verilir. maaş da ortalama bir yaşamı ya da üstünü yaşayabilmesi için. eğer bu yemekten ya da yaşamdan kısıp kupon ya da para biriktirilebiliyorsa, biriktirilen şey kişiye aittir ve istediği şekilde de kullanabilir-bence. ama burada tabii ki insanların farklı bakış açıları olabilir konuya, saygıyla karşılarım.
  • aysegulnazcan  (17.04.10 21:12:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.