[]

ankara ve ankara yolunda ne yiyelim?

istanbul-ankara yolu üzerinde ve ankara içerisinde yemek yemek için nereleri tavsiye edersiniz? yemek türü fark etmez. uzun zamandır ankaraya gitmedim. gittiğimde de ya kebap 49 ya da aspavacılar yemek yediğim yerlerdi.




 
otobandan gidecekseniz yol üzerinde bir yer yok. ankara'ya gelince seviyorsanız hüsrev'e gidip kurusafulye yiyebilirsiniz, ben beğeniyorum epey. bir de yine hüsrev'e yakın konakbay var, çibörek ve mantı yapıyor, orası da güzel.


  • plutongezegendegilmi  (07.11.19 23:45:30) 
Üçlü aspavaların en sağına gidersen her zamanki memnuniyeti yaşarsın hocam. Ne yiyelim? diyorsun dolayısıyla tek olmadığını ve senin yönlendireceğini varsayıyorum. Gülçimen Aspava candır.


  • bir peynir kutusu kibrit  (08.11.19 00:40:20) 
gulcimen aspava+1
duveroglu bilkent tavsiye ederim
kukla kebap tavsiye ederim
orijinal subesi iskitlerde(aslinda etlik otogar ama tasindilar) olan pecenek doner var ama iskitler sapa bir yer biraz. balgatta pecenek doner var. doneri cok guzeldir tavsiye ederim
  • onkiloversemtamamım  (08.11.19 06:49:25) 
edit: haberin olsun pecenek doner cuma gunleri kapali


  • onkiloversemtamamım  (08.11.19 06:50:47) 
Çukurambar'da Müslüm Kebap. Porsiyonlar çok büyük.


  • kendi helvasını kavuran zombi  (08.11.19 10:04:34) 
balgat/ciğerci apo


  • vedderbaug  (08.11.19 10:19:45) 
ankara-istanbul yolunda hiç birşey yemeyin. Bir ara sürekli berceste de yemek yiyorduk. Fiyatlar pahalı ama yemekler lezzetli ve porsiyonlar iyi idi.

1.5 yıl önce son gittiğimizde fiyatlar aşırı pahalı ve porsiyonlar ufacıktı. O yüzden o yolda bir şey yemeyin.
  • kraldan cok kralci  (08.11.19 10:36:47) 
burger seviyorsanız etmanyak burger'de yiyebilirsiniz. ama geç saatlere kalacaksanız et biter, saat akşam 6'yı geçirmemek lazım. rezervasyon da almıyorlar.


  • exquake  (08.11.19 14:01:49) 
vaktiniz var mı bilmiyorum ama eskişehirde ayten usta gurme restoran var gitmedim ama çok övülüyor.


  • dedim ben sana  (08.11.19 16:55:56 ~ 16:56:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.