[]

İnteraktif eğitim öğretim

Okuldaki akıllı tahtayla ilkokul çocuklarıyla interaktif bir öğrenim süreci planlamak istiyorum ama akıllı tahtayla kullanabileceğim program, site, tahtaya bağlanacak araç gereçler hakkında pek bir fikrim yok. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan ricam, bana yardımcı olmaları.

Bildiğiniz gibi akıllı tahta denen şey içine Windows 10 yüklü, dokunmatik bir bilgisayar en nihayetinde. Belki dokunmatik ekranı sayesinde çocuklara tahtada etkileşimli olacak şekilde konuyu verebileceğim siteler vardır diye düşündüm.

Aslında kafamda, küçükken ataride oynadığım duck hunt oyunu gibi bir şey var. Bu tahtalar destekliyor mu emin değilim ve uygulama öğrencisi olduğum için sürekli deneme fırsatım olmuyor. Tahta ile bağlantılı bir kumanda ile öğrenciler sıralarından tahtayla etkileşime geçebilse süper olur gibi.

Her neyse fazla uzadı. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

 
www.youtube.com
telefondan kullanılacak sekilde hackleniyor sanırım
en kötü telefona emulator kurup ordan duck huntı calıştırmak
smart board hack diye arastır
  • hitsumo  (07.11.19 23:59:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.