[]

İkinci el Iphone 7 Plus almak ne kadar mantıklı?

Telefonum Iphone 5s. 2014 Nisanından beri kullanıyorum. Bugüne kadar iyi dayandı. Ios 13 çıktığı için yakında vefatı yakındır.

Ne alacağıma karar vermedim. Android düşünüyordum ama sanırım Iphone 7 Plus'ı bir arkadaştan alabilirim. Aklıma takılan ne kadar süre dayanacağı? Yeni bir telefon almışken rahat 3 sene kullanmak istiyorum. İkinci el değil sadece sıfır için de Aldıktan 1 sene sonra patlamaz değil mi?


 
Bugün 5S'i kullanırken çok sıkıntı çekmiyorsan 3 sene sonra da çekeceğini sanmıyorum. Ekşi,whatsapp,instagram için son model telefonlara gerek yok yani. Ben de iphone 6 kullanıyorum, eskiğini biliyorum 5 yılı geçti telefon ama günlük işlerimi sıkıntısız yapıyorum. Üstelik iOs 10 yüklü hala.


  • mirafiori  (07.11.19 21:59:51) 
android one kullanan bir cihaz al geç. 2 sene güncelleme sözü, 3 sene de güvenlik güncellemesi sözü veriyor firmalar.

tavsiyem nokia 7.1 ya da 7.2. 7.2 gelir mi bilmiyorum ama gelir sanırım. pahalı kaçarsa 6.2 al. hmd global bu sözün ardında en iyi duran firma. taş gibi de telefonları var.
  • avianthem  (07.11.19 22:00:29) 
6s Plus sıfıra da bakabilirsiniz.


  • leo1905  (07.11.19 22:11:03) 
@mirafiori çok fazla program yüklü değil zaten. Sosyal Medya haricinde birkaç tane program var sadece ama 16 gb. yer kalmıyor. gerçi çok fotoğraf çektiğim yok.

@avianthem android one'i ilk defa duydum. araştırım biraz.

@leo1905 ios 13 bildiğim kadarıyla iphone 6'lara gelmeyecekti. 6s ile 6s plus'i bilmiyorum tabii. biraz bakayım.
  • put it in your appropriate place  (07.11.19 22:40:07) 
5sten geçiceksen plus büyük gelir. plus zaten tablet gibi taşınmak için uygun görmüyorum ben. bide çok pahalı. aynı telefonun ekranı büyüsün diye verdiğin ücret yine o telefonun ücretinin yarısı.ikinci el temiz iphone 7 bulursan al. 2-3 ay önce bakıyordum 2.100 falandı.


  • tabii lan manyak mısın  (08.11.19 07:32:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.