[]

Tt netin attığı kazık ve çözüm yolu

Evimize 89 tl ye bir paket bağlattık 34 ay taahhütlü, 19 tl is bağlantı ücreti modem vırt zırt gerisi internet. kotası az gelince müşteri hizmetleri ile görüştüm aynı paraya daha çok kotalı paket var dediler tamam dedim ona geçtim. Bi fatura geldi 89 tl internet 19 tl bağlantı ücreti toplan 108 tl küsür. E hani aynı ücreti diyorum siz şartları kabul etmişsiniz bizde problem yok diyorlar inatla. Aynı ücretten ne anlardınız siz yine 89 tl değil mi velev ki interneti kastetti benim eski paketimin sırf internet ücreti de zaten 89 tl değildi ki bu durumda? Neyse ben bu duruma aşırı sinir olduğum için iptal ettirmek istiyorum, ancak 600 küsür lira cayma bedeli istiyorlar. Zaten kablo tv geldi siteye sıfırdan onlara üye olsam bile aynı özellikteki paket 50 tl daha ucuz bunlardan. Şimdi 600 tl ti verip iptal ettirsem mi? Tüketici hakem heyetine başvursam bir şey çıkar mı ? Ses kaydını mahkeme kararı olmadan vermiyorlarmış. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu




 
Tüketici hakem heyeti ile tehdit edin. Dava açacağım, paramı gasp ediyorsunuz deyin bir güzel azarlayın. Yine olmazsa hakem heyeti kesin çözüm sunar.


  • aynabugusu  (07.11.19 19:35:59) 
hakem heyeti ile ilgili bilgim yok ama kablonet e lkesinlikle geçin, mart ayında taşındım ve taşındığım yerde ttnet fibber yoktu, 550 tl cayma parası ödedim ama 3 ay ücretsiz kampanyası ile kablbonetli oldum, hem daha hızlı hem de paranın bi kısmını kurtarmış gibi oldum.


  • amour fou  (07.11.19 20:29:50) 
ilk ay bağlantı ücreti çıkar. Yani 89+19 bir sonraki ay 89 tl ye düşecekit. Dolandırıcılık yok ortada
tabi ilk aldıgınız tarihle paketi yükselttiginiz ay aynıysa.

  • hitsumo  (07.11.19 20:33:47) 
hakem heyetine şikayet edin.


  • jelly bear  (07.11.19 20:52:38) 
@hitsumo yok bu 19 tl ıvır zıvır ücreti sabitmiş her ay. 3 ay oldu 3 Aydın geliyor kendileri de kabul etti zaten bunun sabit olduğunu.


  • iwillsee  (07.11.19 21:39:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.