[]

devlet hastanesi - farklı doktorun muayene etmesi

bugün kbb randevum vardı
doktoru özellikle seçmiştim deviasyon ameliyatları hakkında çok olumlu yorumlar vardı kendisi hakkında
ancak muayeneye gittim, baktım ki bambaşka genç bir doktor vardı
doktor hanım yok mu dedim, buralarda diye geçiştirdi ve direkt muayene etti
bir şey de diyemedim kafam allak bullaktı

genelde yaşanılan, normal bir şey mi bu sizce?

 
Son 2 ayda cok doktora gittim devlette, universite hastanelerinde, randevusunu aldigim doktoru gorebildigim olmadi henuz. ismine bakip ona gore aliyoruz, hele ki profesor falansa hep genc tecrubesiz doktorlar oluyor yerlerinde malesef. tamam onlar da tecrube edinmeli muhakkak ama daha karmasik dertleri olan bir uzman tavsiyesine ihtiyac duyan kisilerin durumu icin kotu oluyor.


  • stanley5m  (07.11.19 17:37:54 ~ 17:38:40) 
peki diyelim ozel muayene ucreti vermeye raziyiz, nasil randevu alacagiz ki bu kisilerden?


  • stanley5m  (07.11.19 17:41:52) 
eğitim araştırma hastanesi ise normal. zaten randevu alınca da uyarı çıkıyor burası eğitim araştırma hastanesi doktor ve ekibi sizi muayene edecektir gibisinden. genelde poliklinikleri asistanlarına yaptırırlar. ameliyata girer muhtemelen.


  • argent dawn  (07.11.19 17:43:36) 
@argent evet eğitim araştırma hastanesi


  • superb  (07.11.19 17:55:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.