[]

kasko ve sigorta sorusu

Selam dostlar,

aracımın kasko ve sigortası 27.11 de bitiyor. aracı satmayı düşünüyordum, fakat eğer satamazsam ve kasko + sigorta yaptırırsam daha sonra aracı satıp başka bi araç aldığımda kasko ve sigorta yeni aldığım araca geçiyor mu yoksa 2 ayrı (toplamda 4 poliçe) kasko+sigorta işlemi mi yapmam gerekecek bu durumda ? double penetrasyon ?

ne dersiniz ?

 
yeni araca geçermiş. noterden aldığın satış kağıdını gösterince yeni araca geçiriyorlarmuş kaskoyu sigortayı.


  • sutlu nescafe  (07.11.19 14:30:22) 
Kalan sigorta ücretini geri alabiliyorsun satış sözleşmesini gösterip.


  • Trene çelme atan adam  (07.11.19 14:37:14) 
soruyu tam anlamadim fakat araci satinca hem kaskoyu hem trafik sigortasini iptal edip kalan sure icin iade alabiliyorsun.


  • oshamahue  (07.11.19 14:39:37) 
sattığın zaman kalan sürenin ücretini geri alabiliyorsun. sonraki aracında da varsa hasarsızlık indirimi vs. yine uygulanıyor. iş yükü açısından soruyorsan evet 2 ayrı kasko+sigorta işlemi yapmış olacaksın ama ödediğin para değişmeyecek.


  • hadsafhada  (07.11.19 14:51:07) 
iade alırken 10-15 gün eksik veriyorlar, bilgin olsun.


  • lostys  (07.11.19 15:09:20) 
Iade ederseniz hasarsizlik indiriminin devam etmesi icin belli bir sure icinde yani arac alip sigorta yaptirmaniz gerekiyor diye biliyorum. Sigortaciya sormak gerek.


  • erectrode  (07.11.19 17:49:28) 
Aldığın araca göre prim ücreti değişir, ama eski arabdan kalan alacağınız baki.


  • John Bloor  (08.11.19 11:06:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.