[]

Şınav

Bir yıl boyunca 3x15 set şınav çeksek ne olur?
Bir iki hafta sonrasında artık kaslar alışır bir işe yaramaz zaman kaybı mı olur?



 
iyi kol kası yapılır. baya yararlı olur.


  • jelly bear  (06.11.19 21:21:40) 
Ne kadar aralıklarla olduğu önemli. Her 10 dakikada bir çekip bir sene boyunca devam edersen deli bir şey olursun.


  • diffarentiationation  (06.11.19 21:29:04) 
(bkz: saitama)
(bkz: one punch man)

  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.11.19 21:29:24) 
başladıktan bir ay sonra hiç bir şey hissetmemeye başlarsın. ya sayıyı artırırsın ya da bırakırsın.


  • heidi'nin dedesi  (06.11.19 21:29:39) 
Her on dakikada şınav mı çekilir (: 15 şınav çektin 1dk sonra tekrar 15 şınav bu şekilde 3 kere.yani günde 5 on dakika şınav çekmenin faydası olur mu?


  • 8832ch78  (06.11.19 21:32:57) 
Açıkcası pump olmaktan başka pek bir şey olmaz, kas gelişimi için artan yükleme yapmak gerekir ama tekrarların artması pek yüklemeye girmiyor bir noktadan sonra kas gelişiminden çok laktak eşiğinin gelişmesini etkiliyor çok tekrarlar, o nedenle kısa sürede etkisiz hale gelir pump olursun sadece. Şınav diğer ağırlık antrenmanlarının yanına ek olarak asistan olabilir.


  • angelus  (06.11.19 21:57:42) 
Gogus kaslari belli etmeye başlar kendini ufaktan.
Kol degil, gogus.

  • stavro  (06.11.19 23:26:07) 
Bir yıl boyunca 3x15 set şınav çekmediğin halinden daha düzgün ve kuvvetli göğüs kasların olur ama harcanan emeğe göre çok fazla bir şey olmaz.
Kas gelişimi basitçe şöyle olur; sen kaslarını alışkın olmadıkları bir şekilde zorlarsın, sonra kasların yırtılır, ardından bir güzel beslenirsin ve dinlenirsin, bu esnada kasların kendilerini (o alışkın olmadıkları hareket için) eski halinden daha güçlü bir şekilde onarır. sonuçta o seni zorlayan hareketleri bi kaç sefer sonra daha rahat yaparsın.
Yani kaslarının sürekli gelişmeye devam etmesi için sürekli zorla şiddetini arttırman lazım
1 yıl boyunca her gün 5dk koşsam ne olur demek ile aynı şey
  • asbe  (06.11.19 23:40:48) 
şınavı gittikçe zorlaştırabilirsin, exrx.net
buradan clap push-up on ball, pike pushup, one-arm pushup'lara bakabilirsin.

  • inekadam  (06.11.19 23:57:21) 
Öyle yapacağına şöyle yapsana

www.vucutgelistirmeci.net
  • Mirket  (07.11.19 00:08:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.