[]

İlk defa ev kiraladım

Arkadaşlar pazartesi günü ilk defa ev kiraladım. Şimdi şunu düşündüm bu konut sigortalarında bazı firmalar kiracılar için boya/badana bile yazmışlar eğer poliçe yaptırırsak güya faydalanabiliyormuşuz. Hiç bu olaylara giren deneyen oldumu teoride çok hoş geliyor kulağa ama pratiğini yaşayan varsa merak içindeyim.

Özetle: konut sigortası yaptırıp gerçekten firmaların iddia ettiği üzere ücretsiz kombi petek bakımı, boya badana hizmeti vb sigortanın getirdiği yan hizmetlerden kullanıp hatta kullanabilen ve sonrasında memnun kalan var mı? Firmaların sundukları/sunacaklarını iddia ettikleri bu hizmetler gerçekten faydalı mı yoksa fasa fiso mu?

Şimdiden teşekkürler herkese

 
Anadolu sigorta yaptır haklı olduğun sürece verdikleri tüm teminatları karşılarlar


  • mg3929  (06.11.19 12:26:20) 
O teminat durup dururken boya badana yapmak için değildir sanırım, bir hasar durumunda boya yenilemesi içindir.


  • John Bloor  (06.11.19 12:33:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.