[]

Adli sicil kayıt silinmesi

Merhabalar 2011 yolunda sonuçlanan bir davadan dolayı adli sicil kaydım çıkıyor para cezası hapis cezası yemedim sadece dava sonuçlanınca yargı harcı ödedim aradan 8 yıl geçmesine rağmen hala sicil kaydım çıkmakta bu sicil kaydını nasıl sildirebilirim ?




 
dilekçe yazmalısın
barandogan.av.tr

  • facebook  (05.11.19 02:42:12) 
karar ne? hagb kararı mı?


  • lostys  (05.11.19 08:40:50) 
Sanırım hagb 2011 yılında sonuçlandı sadece dediğim gibi yargı harcı ödedim onun dışında hiç bir ceza yemedim para cezası hapis cezası gibi.2011 yılında sonuçlandığından beri adliyeye gitmedim belki otomatik düşer diye aradan sekiz yıl geçti hala görünüyor


  • tolgame  (05.11.19 10:35:05) 
Baya eski bir tarih ama bundan 25 sene önce babamın başına da benzeri bir durum gelmişti. DEV-YOL davasında yargılanıp, beraat etmişti fakat sicil kaydı yıllarca silinmediği için ehliyet alamamıştı bir türlü. Baya uğraştı, dilekçeler verdi ama sonuç alamadı. En son bir avukat tutup, öyle çözdü o işi.


  • aynabugusu  (05.11.19 12:49:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.