[]

amazon.com.tr

normalde N11 den alacağım telefonun burada daha ucuz -akakce gibi sitelerden de baktığım kadarıyla muhtelif yerler arasında yine en ucuz ve satıcı kendisi- olması sebebiyle daha önce amazon.com.tr üzerinden telefon almış olanların olumlu/olumsuz yorumlarını almak istedim. Kargo şirketi hariç olmak üzere özellikle ürünün kendisi ile ilgili olarak teşhir ürün olma, deneme amaçlı açılmış olma, daha önce kullanılmış olma gibi akla gelebilecek olumsuz bir tecrübe yaşayan var mıdır?




 
satıcı amazon değilse bu sorunun cevabının n11 ve diğer ortak pazar yeri sitelerden bir farkı yok tamamen şansınıza, kimden alacağınıza bağlı.

aynı satıcı amazon'dan da, n11'den de satış yapıyor olabilir, satıcnın her sitedeki yorumlarına bakın.

yok eğer satıcı amazon ise, problem yaşamazsınız, yaşarsanız da iade edersiniz hiçbir sorun yaşamazsınız iade sürecinde.
  • aziz dostum jack  (04.11.19 21:51:27 ~ 21:51:45) 
Geçen sene Amazon.tr ilk açıldığı zaman telefon almıştık, IMEI yazmıyordu evrakta. Fatura ile gelmedi zaten, sevk irsaliyesi ile göndermişlerdi. Kayıp, çalıntı durumlarında sıkıntı olabilir.

Belki düzeltmişlerdir ama bilmiyorum.
Not: Satıcı Amazon.
  • lana del rey  (04.11.19 21:54:40 ~ 14.01.20 19:31:18) 
daha önce 3310 aldım. sözde n11 11 kasım kampanyasıyla ucuza alıcaktık ama amazon daha da uyguna vermişti. o telefonda bi sıkıntı olmadı. nokia türkiye garantili geldi. satıcı amazon olunca sorun çıkacağını sanmıyorum.


  • spirit crusher  (04.11.19 21:54:43) 
Amazon.com.tr üzerinden amazonun kendi satıcısi olduğu samsung s8 almıştım 6 ay evvel. Gayet düzgün işledi süreç, ne faturasında ne üründe sorun vardı. Hatta sonra kutuyu acmadan fikir degistirdim, iade ettim tak diye de parayi yatırdılar. Satıcı baska ise arkadaşların belirttigi üzere n11 veya diger sitelerden farki yok.


  • karacigerim vur kadehlere  (05.11.19 00:13:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.