[]

Sokak kedilerine mama seçmece;

Merhabalar;

Bir süredir evimin bahçesinde beslediğim tatlı bir kız kedim vardı, bir süre sonra bunlar aniden 3 oldular. (Jagu, Alice ve Sarı kafa) Bununla da kalmadı ilk beslediğim kızın 2 de bebesi geldi bahçemize. Toplamda 5i gördük çok şükür, allah bereket versin. :)

Sabah 7ye doğru topluca bağırmaya başlıyorlar acıktık diye, bebekler hele o nasıl bir bağırmak ki anlatamam. Daha yüzümü yıkamadan mamalarını indiriyorum.

Sorum şu ki; ben bir tanesine bakarken 15/20 liraya 1 kg'lık mama alıyordum, bol bol koymama rağmen bir süre gidiyordu, şindi ise haftada 1 2 defadan fazla almam gerekiyor, bu da bana biraz pahalıya geliyor.

Şunlardan alsam ayıp olur mu kedilerime? Bu ne len derler mi? Farklı önerisi olan varsa alabilirim.

www.temizmama.com

www.temizmama.com

Ekstra sorum: Evimde de 5 yaşında bir oğlan kedim var ve diğer 5liye baktığım için sanırım küsüyor, kızıyor bana. Başka kedilere baktığım/sevdiğim için bana kızar mı kendi kedim? Merak ediyorum doğrusu çünkü bir değişik miyavlıyor ben diğerlerinin yanına gidince.


Teşekkürler.

 
Kedilerine ayip olmaz mito alirsan. :) gittigidiyor'dan filtreleme yapip daha uygun ya da ayni fiyata bilmem ne hediyesi veren mamalar var mi, bi bak istersen. Temizmama'nin mamalari kotu evet, ama o kadar kedi icin zengin degilsen yapacak bir sey yok.

Oglun seni kiskaniyor eveeetttt. :D
  • la.luna  (04.11.19 14:25:58) 
Bazen evde de hazirlayabilirsin bir ogunluk mamalarini. Bol proteinli falan. Sularina vitamin surubu damlatabilirsin. Destekle yediklerini ictiklerini, mito ile kalmasinlar.


  • la.luna  (04.11.19 14:27:46) 
@la.luna Ciğer alıp haşladım hiç sevmediler, bebekler suyunu yaladı sadece onun dışında tavuk veya hindi haşlayıp veriyorum en az haftada 1 defa ama bu da biraz pahalıya geliyor bana. Pazar günü yarım kilodan fazla hindiyi bölerek paylaştırdım bayıldılar ama ona da cep dayanmıyor.

Dediklerinizi de dikkate alacağım, çok teşekkürler.
  • teoridefeminist pratiktegeysa  (04.11.19 14:32:52) 
Tanidigin yemekci esnaf varsa, bi seyler ayarlayabilirsin. Ayrica kasaplardan sorustur; deri degilse de bir takim artiklar cikabilir. Ucuza alinabilir. Haslanmis yumurta, yogurt falan besleyici olur. Yine gitti gidiyor'dan toplu yas mama alabilirsin hindi alacagina. Ayda bir mesela.
Rica ederim.

  • la.luna  (04.11.19 14:43:46) 
Gittigidiyor'dan Enjoy alıyorum ben, kargo dahil 90 TL. Onu da sevdiler baya ve ayda 2x15 kg falan alınca 20-30 TL farklar belirgin oluyor.


  • piremses  (04.11.19 15:00:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.