Merhabalar; Bir süredir evimin bahçesinde beslediğim tatlı bir kız kedim vardı, bir süre sonra bunlar aniden 3 oldular. (Jagu, Alice ve Sarı kafa) Bununla da kalmadı ilk beslediğim kızın 2 de bebesi geldi bahçemize. Toplamda 5i gördük çok şükür, allah bereket versin. :) Sabah 7ye doğru topluca bağı
Merhabalar;
Bir süredir evimin bahçesinde beslediğim tatlı bir kız kedim vardı, bir süre sonra bunlar aniden 3 oldular. (Jagu, Alice ve Sarı kafa) Bununla da kalmadı ilk beslediğim kızın 2 de bebesi geldi bahçemize. Toplamda 5i gördük çok şükür, allah bereket versin. :)
Sabah 7ye doğru topluca bağırmaya başlıyorlar acıktık diye, bebekler hele o nasıl bir bağırmak ki anlatamam. Daha yüzümü yıkamadan mamalarını indiriyorum.
Sorum şu ki; ben bir tanesine bakarken 15/20 liraya 1 kg'lık mama alıyordum, bol bol koymama rağmen bir süre gidiyordu, şindi ise haftada 1 2 defadan fazla almam gerekiyor, bu da bana biraz pahalıya geliyor.
Şunlardan alsam ayıp olur mu kedilerime? Bu ne len derler mi? Farklı önerisi olan varsa alabilirim.
www.temizmama.comwww.temizmama.comEkstra sorum: Evimde de 5 yaşında bir oğlan kedim var ve diğer 5liye baktığım için sanırım küsüyor, kızıyor bana. Başka kedilere baktığım/sevdiğim için bana kızar mı kendi kedim? Merak ediyorum doğrusu çünkü bir değişik miyavlıyor ben diğerlerinin yanına gidince.
Teşekkürler.