[]

Samsonite sırt çantası su geçirir mi?

yaklaşık 5k €'luk bir laptopı taşıyacağımız için su geçirmezlik özelliği çok önemli ancak hiç bir yerde bu özelliğine dair bir ibare bulamadık.

Almak istediğimiz model Samsonite CM5-09-007
bu veya benzer bir modeli denemişlerin yorumlarını almak istedik

 
Benim pilot tipi samsonite su geçirmiyor ama laptop çantası bilmiyorum.


  • ihanet kac kisilik  (04.11.19 10:12:14) 
benzer bi model kullanıyorum. havuza vs. düşme deneyimim olmadı ama yağmur altında su geçirmedi hiç. sürekli yağmur yağan bir yerdeyseniz altından yağmurluk çıkan modellere bakabilirsiniz. daha garanti olur.


  • brkylmz  (04.11.19 10:29:06) 
kısa yağmurlarda geçirmez. ama yoğun ve uzun yağış altında kalacaksanız şöyle bir şey almanızda fayda var.

www.decathlon.com.tr
  • babilbaligi  (04.11.19 10:56:33) 
Samsonite bunlar icin su gecirmez demiyor. Ama dis yuzeyi bu cantalarin yagmur suyunu akitacagi sekilde yapmislar. Bir de disi karbon oldugu icin zor gecirir suyu. Yine de saganak yagislar icin cantaya yagmurluk alin, ya da siz pelerin seklinde yagmurluk alin, ustune gecirin kendinizle birlikte.

O kadar pahali labtop da samsonitela tanisinir bence cunku yere dustugunde canta vs bilgisayari sabit tutuyor, ezilmesine, darbe almasina izin vermiyor.

Bir de bilgisayarin yaninda su gecirmez kiliflar var bilgisayar icin, onu da dusunebilirsiniz. Nasilsa bilgisayar cikacak ve masaya konmayacak mi? kilif da sart.
  • kırmızıayakkabılıgargamel  (04.11.19 11:14:53) 
thule çantalara bakın. su geçirmez özelliği test edildi, onayladı tarafımdan :)


  • delidir yakalayin  (04.11.19 23:55:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.