[]

İlkleri değmeyecek insanlarla tüketmek

İlkleri değersiz, gelip geçici, öylesine bir süreliğine hayatınıza girmiş insanlarla yapmak sonradan pişmanlığa sebep olur mu sizce? Yani sevilen, değer verilen biriyle mi yapılmalı bunlar veya böyle şeylere anlam yüklenmesi saçma mı? Özel şeylerin (cinsellikle ilgili olanlar) yanında en çok gitmek istediğiniz ülkeye abuk sabuk biriyle gitmeyi falan da düşünebilirsiniz.




 
bu ilkler muhabbeti insanın kendini ve hayatını çok önemsemesinden kaynaklanıyor. anlam yüklemek saçma, böyle anlamlar yükledikçe değer kazanmış gibi sanılıyor. gereksiz duygusallık.


  • Bruce  (03.11.19 23:24:27) 
Verdiğin örnekler çok alakasız bence. Ülke gezmek ya da herhangi bir ilk falan herkesle olabilir. Cinsellik de olur ama kişinin karakterine göre. Kimisi yanında rahat hissedeceğ ve kendisini mutlu edecek birini arar, cinsellik aşkla bağdaştırılabilir bir şey sonuçta, bu istek cinslliğin kendi doğasından kaynaklanıyor. Ama her şekilde konforlu hissedecek biri herhangi biriyle de bu ilki paylaşır. Yine de anlam yüklenmesi saçma. Sonuçta her şeyin bir ilki var. Binlerce kez yaptığın şeyleri de ilk kez yaptığın bir an oldu ama hatırlamazsın bile. Demem o ki bir şeyi 1,2,3... kez yaptıktan sonra ilki aklına gelmiyor ve pek anlamı olmuyor.


  • Mossy  (03.11.19 23:35:43 ~ 23:36:00) 
Hiçbir insanı hayatıma öylesine girsin diye aldığımı düşünmediğim için öyle bir problem yaşamadım. Birinin öylesine oluşu gittiklerinden sonra anlaşıldığı için, ilkleri önemli birine saklamak hayatın kısalığı açısından büyük bir kumar.


  • noisette  (03.11.19 23:46:25) 
Bence kiminle yaptığının hiçbir önemi yok çünkü bu senin hayatındaki bir ilk. Sen o ülkeye gitmek istiyosun, sen o fanteziyi yaşamak istiyosun, sen o konsere gitmek istiyosun, sen o yiyeceği-içeceği tatmak istiyosun ve kendi hayatında bunu isteyerek tecrübe ediyosun. Kiminle yaptığın ne fark eder ki kendin isteyerek yaptıktan sonra?


  • megalomaniac  (03.11.19 23:59:29) 
Biriyle ilk'ini yasama raddesine geldikten sonra degmeyecegini dusunmezsin. Degip degmeyecegine yasarken ve devaminda karar verirsin. Cinsel birliktelikse buradaki ilk, bencilce davranmayacagina emin olunmali. Gercekten her seyi birak, yataktaki hali travmatik etkiler birakabilir.


  • la.luna  (04.11.19 00:26:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.