[]

Adana Dürüm vs. Porsiyon

Yemeksepeti'nden bakıyorum
Adana Dürüm 17 TL
Adana Porsiyon 25 TL

İkisindeki et oranı aynı mı farklı mı?
Nedir genelde durum?

 
Evet Adana dürüm ve porsiyonda et oranı genellikle aynı olur. Porsiyonda ek olarak pilav falan getiriyorlar adana dışında. Adana'da ise porsiyon kesinlikle daha avantajlı, yanında gelenler kebaptan daha güzel bile olabiliyor çünkü.

Yalnız nerden alıyorsanız dürüm fiyatı yüksek geldi bana.
  • mentuhotep  (03.11.19 18:09:34) 
Hayir genelde farkli olur.
Durumde tek sis, porsiyonda iki sis adana olur genel olarak.

  • stavro  (03.11.19 18:18:14) 
Adana’nın yanında pilav olmaz meze olur pide olur söğüş olur ama pilav olmaz o Adana kebap değildir. Porsiyon veya dürüm farketmez tek şiş olur ayrıca.


  • Uncle Sam  (03.11.19 21:18:09) 
biz dürüm söylediğimizde gramajı az geliyordu, porsiyon dürüm istiyoruz bol geliyor.


  • aziz dostum jack  (03.11.19 21:23:08) 
Dürüm 80gr
Porsiyon 120gr

  • cakabo  (04.11.19 08:27:16) 
cevaplardan da anlaşılacağı üzere her kebapçı ayrı şeyler yapıyor, alıp karşılaştırmak gerek bi standardı yok bunun herkes kafasına göre takılıyor.


  • Big bada bum bum  (04.11.19 13:59:50) 
dürüm az olur et olarak.


  • kveldulv  (04.11.19 14:14:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.