[]

Windows 10 orjinal

Merhaba galyalılar,

elimde bir windows 10 usb'si olmadığı için bilgisayarımı, dışarıda format işleri ile uğraşan bir bilgisayarcıya vermek zorunda kaldım.

Bir windows10 yükledi fakat crackli.. KMSpico Portable adında crack bir program ile kişisel verilerime ulaşması ve şifreleri elde eltmesi çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum.

Şu an bilgisyarımda bir keylogger'ın olması bile olası... (ihtimal dahilinde)

hali hazırda bilgisayarımda alışveriş dahi yapabiliyorum. Güvenlik önlemlerini alabileceğim bir durum söz konusu mudur? yoksa tek çare format mıdır?

 
kendin format atsan da aynı programla aktifleştireceksin zaten.


  • sutlu nescafe  (03.11.19 17:04:09) 
temiz bir akrifleştirme işlemi için başka bir tool var mıdır?


  • kozm  (03.11.19 17:14:36) 
neredeyse tek kullanılan program bu. winloader vardı. o da güncellenmiyor artık. kmspico kaldı.


  • sutlu nescafe  (03.11.19 17:20:21) 
iç rahatlatacak çare format.
bir usb flash bellek (4 gb den büyük olması yeterli) bir de w10 lisansı alınır.
rufus (bu opsiyonel. kullanmayabilirsin.) ile usb hazırlanıp usb üstünden sistem kurulur.
selcukarabacak.com

ha rufus olmadan da kurabilirsin
enesbey.com
bu linkteki gibi belleği hazırlayıp üstteki linkteki şekilde w10 kurarsın.

usb yi ikinci linkteki gibi hazırlarsan işe güvenilir kaynaktan aldığın w10 dosyası dışında da bir yazılım karışmamış olur.
  • tururo  (03.11.19 17:40:39) 
ben windnows 7'den windows 10'a, microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim launcher'la yükseltme yaptım. yükleme tamamlandıktan sonra aktivasyon kodu isteyeceğini düşünüyordum ama yaklaşık bir haftadır kullanmama rağmen hiçbir şey istemiş değil.


  • sinek kral  (03.11.19 19:54:55) 
Şöyle çözdüm; USB ile Windows kurduktan sonra internette satılan 12 tl ilk Windows key satın aldım ve doğruladım.


  • kozm  (01.01.20 12:23:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.