[]

Iptv hakkında

Esim iptv satin almis. Netflix original icine baktik ama mesela the crown u goremedim.
Bu iptv alinan saticiya mi bagli?
Ayrica arayuzu de cok karışık geldi bana hepsi aynı sekilde mi?
Beni iptv konusunda aydinlatabilir misiniz hic bilemedigim bir sey cunku

 
iptv denilen şey birisi size arşivini paylaşıyor siz de onun arşivindekileri izliyorsunuz. ip tv hizmetini veren satıcıda ne mevcutsa sadece onu görebilirsiniz. arayüz hepsinde aynı şekil olmayabilir.


  • nahtoderfahrung  (02.11.19 23:23:52) 
arayüz için farklı programlar deneyebilirsiniz. nasıl ki pc'de video izlemek için alternatif programlar var, ip tv izlemek için de aynı şekilde.

satın almadan önce, ip tv alacağınız kişinin arşivine ve kanal listesine göz atmak için 6 saatlik test yayını isteyebiliyorsunuz. siz almışsınız artık zaten. ne görüyorsanız o var. zamanla ekleyip çıkarabiliyorlar. kurumsal bi oluşum beklemeyin. ergen bebeler dahi bu işi yapabiliyorlar.
  • brkylmz  (02.11.19 23:30:36) 
Peki istesek mesela the crown u yukleyebilir mi?


  • takilagimacanim  (02.11.19 23:38:35) 
deneyin yükleme ihtimali vardır


  • nahtoderfahrung  (03.11.19 00:04:09) 
sırf sizin istemenizle zor ama popüler bi içerik olduğu için talep olursa ekleyebilirler.

bir de netflix altında değil de diğer başlıklarda da arayın belki orda vardır. 'popüler diziler', 'en iyi diziler' gibi.

bazen içerikleri alakasız başlıklara atabiliyorlar.
  • brkylmz  (03.11.19 00:05:11) 
@brkylmz ben de bir soru ekleyeyim:) peki bu iptv hizmetini veren kişiler biz o an ne izliyoruz bunun bilgisine erişebiliyorlar mı? bu hoş bir durum değil bence.


  • ezkaza  (03.11.19 01:03:38) 
evet ne izlediğinizi görür.


  • goodman  (03.11.19 01:58:19) 
yasal bir şey değil zaten bildiğin korsan olayının yeni nesil hali ve evet her izlediğinizi vesaire de kaydediyorlar.


  • rotten head  (03.11.19 04:13:35) 
ne izlediğinizi, hangi cihazdan izlediğinizi, ip bilgilerini vs görür.
arayüz izlediğiniz cihazla, kullandığınız programla ilgili.
neyi ekletip ekletemeyeceğiniz satıcıyla muhabbetinize bağlı.
  • denek hayatım  (03.11.19 05:39:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.