[]

yurt dışında internet?(Turkcell)

4 günlük bir ziyaretim olacak italya'ya. İnternet'e de her an erişimim olması lazım. Bu işi nasıl çözerim en mantıklı şekilde?




 
artık bütün operatörlerde günlük belirli bir miktara kendi tarifenizdeki tüm hakları kullanabilmenizi sağlayan paketler var. Turkcell'de yanlış hatırlamıyorsam 40 lira civarı bir şeydi bu, en kolay yol bu olur.

eğer kullanacağım veri miktarı çok az diyorsanız haftalık internet paketleri de bulabilirsiniz, ama gerçekten çok düşük oluyor bunların kotaları (50 mb-100 mb gibi).
  • introducial  (02.11.19 18:09:49) 
İtalya hangi grupta bilemiyorum ama 39 ya da 49 lira karşılığında tarifenizi birebir kullanıyorsunuz. Ama saate dikkat edin Türkiye saatine göre hesaplama yapılıyor. Türkiye saatiyle gece 12de açıp yine türkiye saatiyle sonlanıyor 24 saatlik kullanım.


  • libby  (02.11.19 18:46:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.