[]

erkekler niye böyleyiz ?

Şimdi instagramdan fake bir kız hesabı açtım .Tanıdığım bir kaç kız arkadasın hatta birisi eski sevgilimin hesaplarından takip ettiğim bir kaç erkek .Hepsi geri takip etti .Hep si de dm den yürüdü.Kötü davranmama rağmen hala ısrarla yürüyolar.Niye böyleyiz lan biz ? Valla instagramdan artık bir kıza yürümeye korktum.Yani instagramdan bir kız bana dönüyorsa 10 erkekden 1 ine döndüğüm erkeğim.Enteresan niye böyleyiz .Aynısını erkek hesabı açarak yaptığımda olmuyor...




 
çünkü vajina çok pahalı. penis bedava.


  • sinek kral  (02.11.19 17:33:54) 
Genelleme yapmak yanlış. Evet dedikleriniz yüksek oranda doğru. Şahsen ben bir takip isteği mesaj vs. aldığım da karşımdakine "sizi tanıyor muyum" şeklinde mesaj atarım. Kaç kişi atıyor bunu? Yüzde olarak %5'i geçmiyordur yüksek ihtimal. Bunu memleketin cinsel açlığından tutup da erkeklerin birçoğunun abaza olmasına kadar birçok yöne bağlayabiliriz.


  • Başkalaşım  (02.11.19 17:46:50) 
32 yaşındayım. ne sokakta, ne sanalda hiç böyle olmadım. övünerek söylüyorum.


  • ya ben lan neyse  (02.11.19 18:00:50) 
Aynisini erkek hesabi olarak actiginda olmuyor, cunku kadinla erkek bir degil.
Kutuplarda havanın soguk olmasina nasil sasirmiyorsak bu da sasirmamamiz gereken bir tabiat duzeni.

  • stavro  (02.11.19 19:09:47) 
stavro +1

aynen katılıyorum, muhtemelen düşünsem 40 yıl aklıma gelmeyecek ibretlik bir cevap vermiş.
  • hem şişko hem deli  (02.11.19 19:31:43) 
Ben de sahibindene kadın ev arkadaşı arıyorum diye ilan açtım, gelen mesajlardan biri:

Hello, I hope you're doing very well. I've seen your ad right now. You still looking for a renter? I wasn't planning to share the housing before I came here to Ankara, as I wasn't know the situation. But after I have seen everything, I'm very surprised because there's almost no one here speak other language than Turkish! Life here is very hard without Turkish. I'm sorry for the writing for you in a late time, but I have no other leisure than this time.
  • banacevaplazım  (02.11.19 20:17:52) 
"I'm sorry for the writing for you in a late time" kısmında çayı püskürttüm resmen. Türk kafasıyla "engriş" yazma olayı yok mu, bitiyorum :)


  • Avoiding The Puddle  (03.11.19 01:29:49) 
Genelleme yapılamaz ama çoğu abaza erkek böyle maalesef, aklı başında olan hiç bir adam bu durumlara düşürmez kendini.

Bedava peynir sadece fare kapanında vardır, zahmetsizce elde edilecek flört normal bir durum değil erkek için, ben olsam kuşkuyla yaklaşırım.
  • John Bloor  (04.11.19 13:49:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.