[]

Kış Lastiği Tavsiyesi

Selamlar,
2015 Model fiestaya kış lastiği almam gerekiyor ama kafam inanılmaz karıştı.
Şu an üstünde yaz lastiği olarak Conti PC5 var sanırım 195/50/R16. Ankara'da yaşıyorum ve buzlanma vs. oluyor.
Lastikten hiç anlamıyorum buna kaçlık lastik alınır, hangi kış lastiği iyidir bilemiyorum. Bilenler aydınlatırsa çok süper olur.
Tikler gecikebilir ama kesinlikle gelecek:)

 
Ankara’da yaşıyorum. Ucuzken Nokian WR D4 lastik almıştım tanesi 170 liraya aşırı memnunum. Şu an fiyatlar ne bilmiyorum ama Nokian öneririm.


  • Take it away honey  (02.11.19 17:40:54) 
Ankara nispeten don yapan bir şehir fakat doğu illeri kadar ekstrem durumlarda bulunmadiginizdan bütçenize göre lastik secebilirsiniz. Ben dogu anadoludayim michelin alpina5 kullanıyorum-30larda buzda karda kışta yolda bırakmadı. Tavsiyem bütçe dostu kumho, falken, dunlop alabilirsiniz petlas yerine ben tercih ederim bunları. Butce sorun değilse, michelin continental nokian goodyear alinabilir.


  • karacigerim vur kadehlere  (02.11.19 17:48:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.