[]

İGDAŞ cumartesi açık olabilir mi?

Abonelik için ilk başvuruyu yapacağım Ümraniye'de.

Hafta içi vaktim olmadığı için bir umut soruyorum yarın için.


 
e-devletten de başvuru alıyo ama tesisatı aktifleştirmek için evde olmanız lazım


  • nahtoderfahrung  (01.11.19 22:25:40 ~ 22:28:42) 
nahtoderfahrung+1

kendi sitesinden veya e-devletten 7/24 başvurabilirsin. randevu işi her iki başvuru tipinde de aynı zaten.
  • hadsafhada  (02.11.19 09:01:59) 
"Cumartesi günü açık olan İGDAŞ şubeleri şunlardır; Avcılar, Bağcılar, Sultangazi, Şişli, Üsküdar, Sancaktepe, Maltepe ve Pendik."


  • John Bloor  (02.11.19 09:55:12) 
başvuruyu yapmaya çalıştım ama ilerlemiyor,
Yeni başvuru'dan başladım.
ABONELİK YERİ SORGULA aşamasında, dairenin adresini girdim.
"Bağlantı sözleşmesi bulunamadı!" uyarısı çıktı.
bu durumda BAŞVURU FORMU aşamasına geçmesi gerekiyor. Ama gecmediği gibi hiçbir buton da yok ortada ilerlemeyi sağlayacak.
  • gijilti  (02.11.19 14:01:27) 
bakmadan direkt tarif edemem ama çok kolay bir işlemdi.

ilk abonelik mi olacak acaba, sayaç falan var mı dairede?
  • hadsafhada  (02.11.19 14:14:33) 
Binadaki diğer daireler kullanıyor doğalgazı. Bina yeni yapılmış, dairede ilk defa doğalgaz kullanılacak. Sayaç var mı bilmiyorum. büyük ihtimal vardır.

E-devlette zaten tek bir başvuru seçeneği var: ona da girmeme rağmen ilerleyemiyorum.

Sorgularken diğer dairelerin no.sını girdim: Aktif sözleşmesi vardır, diyor.
  • gijilti  (02.11.19 14:20:59) 
tamam, ilk abonelik olacağı içindir o zaman. ev sahibinin kimlik, tapu, iskan belgesi gibi evraklarla gidip ilk sözleşme yapması gerekiyor. sayaç yoksa sayacın da alınıp yetkili servise taktırılması lazım. ilk abonelikte bir defaya mahsus, geri ödenmeye bir meblağ var. onlar tamamlandıktan sonra abonelik için başvuracaksınız. abonelik için de teminat bedelini 4 taksitte faturaya yansıtıyor igdaş. sözleşme iptal edilince borcu düşüp kalanı iade ediyor.


  • hadsafhada  (02.11.19 14:32:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.