[]

hangi kombiyi tavsiye edersiniz?

buderus - vaillant - viessman - bosch ?

90m2 ev. şehir adana.

birde kombiyi internetten aldık diyelim doğalgazcı birini bulup proje mi çizdirmek gerekli? doğalgaz borusu kapıdışından evin içindeki kombi yerine kadar geliyor? servis kursa yeterli oluyor mu?

 
doğalgaz tesisatçısının bağlaması lazım. servis sadece devreye alır. buderus alırdım ben.
pahalı gelirse demirdöküm alırdım.

  • sutlu nescafe  (01.11.19 16:50:56) 
kombici arkadas en iyisi bosch derdi. ben onun yalancisiyim.


  • turbo sadık  (01.11.19 16:57:01) 
buderus.


  • kablelvuku  (01.11.19 16:57:39) 
Adanada yaşayan ablam , annem ve dayımlar hep vaillant kullanıyor. Yoğuşmalısını al ve rahat et, benden söylemesi.


  • ondkz  (01.11.19 16:59:12) 
buderus'u öneriririm. 3 yıl önce aldım hiç sorun çıkarmadı. garantisini uzatmanı da tavsiye ederim. yıllık bakım ücreti dahil oluyor, zaten vereceğin parayla garanti uzatmış oluyorsun. alanın dar olduğu için hermetik tipi yeterli olacaktır. bir de proje çizdirip doğalgaz şirketine onaylatmak gerekiyor.kombiyi alacağın yerle konuşursan onlar yardımcı olacaktır.


  • ozgurbeylerbeyi  (01.11.19 17:16:22) 
Daha önce doğalgaz aboneliği yoksa, kombi kullanılmamışsa (sıfır ya da yeni doğalgaz çekilmiş daire) yapılacak şunlar;

Kombiyi alın, gaz firmasına gidip başvuru yapın. Bir doğalgaz firması ile anlaşın, hem kombiyi taksın hem de daireye proje çizip gaz firmasına başvuru yapsın.

Başvuru onaylanınca anlaştığınız firma gidip doğalgaz sayacını alıp takacak, sonra muayene için randevu alınacak, mühendis gelip görüp onaylayacak.
  • John Bloor  (01.11.19 17:45:59) 
Kombide buderus tek geçerim,klimada da daikin.


  • imnotsureabout  (01.11.19 21:14:51) 
Buderus. Viessman da olur ama bazı serileri hatalı diye duydum.

Ucuz olacaksa f/p oranı baymak (bu sektörün arçeliki gbi). Demirdöküm bence leş
  • filipis  (02.11.19 12:46:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.