[]

İddia sistem sorusu

Merhaba kumarbaz arkadaşlarım,

Araştırdım ama tatmin olmadım.
Ekteki gibi bi kupon yaptım, bi inceler misiniz mantıklı mı?

Bir de anneye anlatır gibi anlatır mısınız bu sistem olayını.
Teşekkürler.

 
basitçe diyelim 3 maçlık kupon yaptın. kupon tutarı da 5 tl diyelim.

- sistem 3 olunca, 3 maçı da bilmen gerekiyor ve 1 kupon yapılıyor ve 5tl ödüyorsun
- sistem 2 olunca, 3 maçtan herhangi 2'sini bilmen gerekiyor. bu durumda 3 kupon yapmış gibi oluyorsun ve 3x5 = 15tl ödüyorsun
- sistem 3 ve 2 aynı anda seçersen, 15 + 5 = 20 tl ödersin ve hem 3 maçtan, hem de 2 maçtan kazanırsın.

not: kumarbaz değilim...
  • malheiros  (01.11.19 14:02:35 ~ 14:03:23) 
sen sistem yapmamışsın ki anladığım kadarıyla, sadece 9 maçı tek kupona doldurmuşsun işte. Bu kupon da gelmez bu arada haberin olsun :)


  • bobinhoo  (01.11.19 15:33:13) 
Arkadaşlar sağolun. Hiç bilmediğimden öylesine doldurdum. 3 maç standart oynuyorum genelde. 5₺ ye 20₺ civarı kazanıyorum eğlencesine.

Bu aralar üst üste tutmadı da moralim bozuldu değişik şeyler deneyelim dedim. Var mı vereceğiniz taktik falan? Hiç oynama demeyin havadan para geldi çok az bişey onu döndürüyorum işte.
  • orko  (01.11.19 15:52:23) 
1.30 - 1.40 gibi oranlarla sistem yapmak çok karlı bir iş olmayabilir. ben gelede sitem yapacaksam 4-5 orandan aşağı maç seçmem. genelde ilk yarı/maç sonucu girerim.


  • janavarorion  (01.11.19 17:38:46) 
sevgili dostum öncelikle şunu söyleyeyim bu şekilde sistem oynanmaz. sistemin iddaa bayilerinde bulunan bir tablosu var. öncelikle onu eline alıyorsun. sonra gelelim neden oynanmayacağına. B harfi ile banko işaretlemişsin. Bunun sebebi bunlar garanti gelir, diğerlerine de sistem yapayım demişsin ama yapamamışsın. eğer bankoyu işaretliyorsan adama sorarlar madem bunlar banko yaz bu üç-dört maçı bas 500 tl gelsin. oluyor mu? tabiki olmuyor. şimdi genel hatlarıyla anlatayım. sistem kendine hata payı tanımaktır. doğru sistem bankosuz oynanır. ancak maliyeti yüksektir. mesela 6 maç sistem 4 dendiğinde o iddanın tablosundan bakarsın 6 ile 4ün kesiştiği yere 15tl olduğunu görürsün. 6 maç sistem 4 demek ben 6 maç yazayım en az 4ü tutar demek. eğer sadece 4ü tutarsa 4 oranın çarpımını alırsın. ama 5i tutarsa kombinasyon mantığıyla daha fazla kazanırsın. bazen sistem oynarken 6 maç sistem 4-5-6 oynanır mesela. bu şekilde olunca da bakarsın tabloya yine 6 maç sistem4=15ti, 6 maç sistem 5=6tl ve 6 maç sistem 6 =1 tl toplarsan hepsini 15+6+1=22tl eder kuponun bedeli. misli kısmını da işaretliceksen kaç misliyse bu 22 ile onu çarpıcan o senin kupon bedelin olacak. sana tavsiyem bu şekil oynamandır. misal yaz 8 maç. 8ine de beraberlik yaz. tabi berabere bitecek maçları tahmin et. 8 maç sistem 5 işaretle. yapıştır 56 lira. eğer bankoyu işaretliceksen bu işaretlediğin bankolar yokmuş gibi hesaplanır sistem. az evvel anlattığım gibi. banko 3 maçın var devamında 6 maç daha var ise 3ünde bankoyu işaretlemişsen 6 maç sistem 4 dersen gene 15 tl tutar. banko işaretlemenin tek farkı tüm sonucu bankoların çarpımıyla bir daha çarparsın olur biter. fakat bankoyu işaretliceksen dediğim gibi git 100 tl bas 200 tl bas madem banko :) o yüzden lafı uzatmadan söyleyeyim iyi iddaacılar genelde şöyle oynar 9 maç sistem 4-5-6-7-8-9 işaretler. bedeli yüksek olur kuponun. fakat farzet ki 6 tanesi tuttu. o zaman para basarsın işte. çünkü bunu hesaplarken önce 9un 4lü kombinasyonu sonra 5li kombinasyonu sonra 6lı derken hepsini hesaplayıp çarpıp topluyor. yani hesaplaması biraz karışık ama büyük oynayan böyle oynuyor.


  • un4given  (01.11.19 17:53:43 ~ 17:55:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.