[]

arabaya lastik önerisi

205/55/r16 ölçülerinde lastik alacağım. şu an araba üzerinde continental ContiPremiumContact 6 var. bunun için 400 lira civarına fiyat aldım.

michelin crossclimate iyi diyorlar ama bi bayiden fiyat aldım, 600 lira dedi.

istanbulda yaşıyorum, kış lastiğine çok ihtiyaç duymadım, 4 mevsim yeterli olur gibime geliyor.

sizce hangisi daha iyidir? continental'e devam mı yoksa michelin crossclimate mi?

 
takip. Goodyear EfficientGrip var bende de ama bitmek üzere artık. (istanbul)


  • brkylmz  (01.11.19 13:03:00) 
  • mutantking  (01.11.19 13:03:36) 
su dort mevsim olayi sikma ben inanmiyorum zamaninda kullandim da.
nokian ve dunlop kullaniyorum ozellikle kis icin nokian. performansli araclar icin dunlop.
bu arada continental ve michelin de cok iyi markalar. sizi uzecegini sanmiyorum.
  • turbo sadık  (01.11.19 13:44:45) 
Crossclimate biraz tuhaf bir lastik. Kış şartlarında fena değil ama iddia ettikleri gibi tam bir kış lastiği performansı vermiyor. Testlere falan bakmayın, kullanan kişilerin yorumlarına bakın. Yazın ise çok aşınıyor, normal lastik ömründen daha kısa ömrü var. Bu söylediğim problemi plus versiyonunda biraz düzeltmişler sanırım. 4 mevsim diye satılan lastiklerden bence uzak durun. Kaliteli bir yaz lastiği alın, Continental bence iyi.


  • Abdurrahman  (01.11.19 14:06:57) 
ben de continentalciydim ancak bu işten anlayan bir kaç kişi ile konuştuğumda, bridgestone ve goodyearın daha saf plastik kullandığını söylediler. ancak bridgestone sert bir lastik.


  • mikahakkinen  (01.11.19 14:39:37) 
Crossclimate istanbul için ideal bir lastik. Kar-kış nadir oluyor, olduğunda da kısa sürüyor zaten. İstanbul'da hava sıcaklığı da 7 derecenin altına pek fazla düşmediği için kar yağdığında arabayı çıkartmam diyorsan direkt yaz lastiği bakabilirsin.

Crossclimate'ın ilk çıkan modelini 55.000km kullandım, 2mm diş derinliği kaldığında değiştirdim. Şu an plus modelini kullanıyorum yaklaşık 20.000km'dir, bir sorun yaşamadım. Ben arabayı sakin kullanıyorum. Ani hızlanma, sert fren yapma gibi şeylerle işim yok. Öyle yapınca daha fazla aşınıyorsa bilemem fakat CC öncesi kullandığım continental ecocontact lastikler 40.000km sonrası 2mm diş derinliğine inmişti. Benim tecrübeme göre CC daha zor aşınıyor.
  • 10032007  (01.11.19 15:53:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.