[]

PS4 vs PS4 Pro

Merhabalar,

Öncelikle orta seviye bir 4k televizyonum var.

Merak ettiğim PS4 Pro ve PS4 arasında aradaki fiyat farkını hak edecek derecede üstünlük var mı?

10 oyundan kaçını (özellikle sağlam oyunlar diyelim GTA, PES, FIFA, RDR vs.) 4k çözünürlükte oynayabiliyoruz?

BF'de denk gelirse Amazon'dan falan alacağım. Ona göre kovalayayım diyorum.

 
FIFA dışında hiçbirini 4k oynayamazsınız. En iyi durumda 1440p'de oynamış olursunuz 1080p ile 2160p'nin arasında.

Pro çıktığından beri, oyunları düz versiyon için çok optimize etmiyorlar gibi, o yüzden sıkıntı yaşayabilirsiniz bir iki oyunda. Sadece PS4'te olan oyunları kaçırmak istemiyorsanız, 4K için Xbox One X ideal açıkçası.

Digital Foundry youtube'da çok güzel incelemeler yapıyor her oyun için sadece performans vs. alanında. Onları izleyip bilgi edinebilirsiniz.
  • aguen  (31.10.19 14:38:15) 
arkadaşımda ps4 pro ile denediğim oyunları kendi ps4üm ile de oynadım. fiyat farkını hak edecek bir şey görmedim açıkçası.


  • winston  (31.10.19 14:39:25) 
Bu saatten sonra pro önermiyorum ps4 alın arada fiyatına değecek pek bir grafik farkı yok.2020'nin sonlarında ps5 piyasaya süreceğini duyurdu sony.


  • Murat1407  (31.10.19 14:40:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.