[]

İngiltere vizesi hangi acente?

Merhabalar

İngiltere turistik vizesine başvurmak istiyorum. Normalde Schengen vizeleri daha rahat olduğu için hiç acentayla başvurmazdım ama İngiltere vizesi almak için püf noktalar olabileceğini düşünüp acente yardımıyla başvurmaya karar verdim. 31 yaşında bir erkek olduğum için orda gidip kalcağımı düşünmelerini istemiyorum. İşim gücüm ama yeni işime 3 ay önce başladım ve orda bir arkadaşımda kalacağım. Hesabımda ne kadar olması gerekir? Bu para elden yattıysa sorun olur mu? tarzı soruları en azından bilebileceklerini düşünüyorum daha önce defalarca başvuru yaptıkları için.

Istanbul'da bu konuda iyi bir acente var mıdır?

 
Ben geçtiğimiz yaz acentesiz bir şekilde resmi başvuru sitesindeki evrakları tamamlayarak başvurdum ve onay aldım.
Bu cevabı sadece hesaptaki para sorusu için yanıtlıyorum; iki hafta kalmak için hesabımda 9 bin TL para gösterdim. Hesapta para görünmesi yeterli, nasıl yattığı önemli değil.

  • mimetorg  (31.10.19 12:06:15) 
TLScontact aracılığı ile alabilirsiniz. Profilo AVM içerisinde yerleri.

Schengen'de daha belirgin olan noktalar, İngiltere vizesinde yok. Bende başvuru yaparken biraz kafa karışıklığı yaşamıştım.
Kısacası maddi durumunuzu kendilerine kanıtlamanızı istiyorlar. Ev, araba, banka hesap dökümleri, kira geliri vs ne varsa ekleyebilirsin listene.
  • Deathklaat  (31.10.19 13:47:22) 
dünyanın en zor vizesi ingiltere galiba. abdye de aldım. acentesiz başvurdum 1 koca dosya evrak verdim nerdeyse acenteyle daha kolay olur. detaylarla fazla uğraşmazsın.


  • mikahakkinen  (31.10.19 13:49:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.