[]

Koşu soruları

Bir süredir koşuyorum ve havaların soğumasıyla yeni ekipmana ihtiyacım var. Yeni koşucu olduğum icin amatörüm yardım lazım :(

1- bir üst gerekiyor öncelikle. Bugün decathlona baktım ama çok içime sinmedi :( Adidas falan baktım onlar da çok pahalı. Böyle şu günlerdeki İstanbul havalarında terletmeyecek, kışın da üşütmeyecek ne önerebilirsiniz acaba?

2- uzun eşofman mı alsam yoksa tayt üstüne şort mu? Hiç tayt giymedim daha önce, bugün ilk kez denedim ama çok yakışmadı gibi bana :( bacaklarım bi tık kalın ve biraz kısa gövdeme göre. Şortun altına giysem bile tayt kötü mü durur? Bir de taytların polarlı olanları var, onlar şu havada terletir mi beni?

3- decathlondaki kalenji ürünleri iyi midir? Bu aralar kampanya falan var mı bir yerlerde?

 
Ne zaman koşuya çıkacağın çok önemli. Mesela şu an havalar çok soğuk değil, üst olarak şu www.decathlon.com.tr ideal olacaktır. İçine de tshirt giyersin zaten. Daha kalını veya normal sweatshirt çok çabuk terletir ve seni erkenden bırakmaya zorlar. Nabzın falan çok yükselir. Normal sweatshirt hava almaz hiç, öyle bir şey de alma.

Alt için de, eğer düzenli koşarsan ve destekleyici egzersiz yaparsan tayt şık durur. Ama o zamana kadar soğuk havada www.decathlon.com.tr bunu giyebilirsin.

Fakat şu an hava çok soğuk değil güneşli havada şortla bile koşulur. Eğer hava kapalıysa veya gece koluyorsan yukarıdaki alt tüm kışı geçirtir.

Tayt alma bence şimdi. Yukarıdakini al. Hava soğuyunca da üstüne giymeye www.decathlon.com.tr bunu al.

Yani 3 tane alacaksın şort yoksa 4. de şort alırsın.

Yukarıda yazdıklarımın tamamını kullanıyorum ve çok memnunum. Taytlarım da var. Kışlık tayt (polarlı) çok iyi, zamanı gelince alırsın. Ama yazlık tayt biraz sıkıntı, ben aldım ama çok giyemedim. Onun yerine şort daha mantıklı. Yazlık taytı böyle yazın çok serin rüzgarlı yerlerde gece koşacak olursan alırsın. Yoksa salla.
  • malheiros  (31.10.19 00:02:03) 
Ben Nike'ın koşu için ürettiği nefes alan alt-üst takımlardan kullanıyordum. Çok soğuk olmayan, şu anki gibi havalarda gayet iyi oluyordu. Decathlon'dan pahalıdır tabii ama çok kaliteli ürünler, hala ilk günkü gibi duruyor.


  • orient blue  (31.10.19 08:30:24) 
Tchibo'yu takip edin, bu mevsimde güzel spor ürünleri getiriyorlar. Ben memnunum epey. Koşu montları, taytları güzel.


  • anten  (31.10.19 17:15:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.