[]

Greencard

dvlottery.state.gov sitesinden formu doldurmaya başlamadan önce bi iki sorum var

1) bugün 5x5 ebatında foto çektirdim fotografçıda. fotoğrafı çeken arkadaş bu çok parlak oldu bunu kabul etmezler tekrar çekelim filan dedi. Duyduğum kadarıyla fotoğraftan çok elenen oluyormuş, şayet öyleyse kabul olunmayacak fotografları neden kabul ediyorlar sistem hata verse ya? İşkillendim umarım kabul ederler. 5x5 evatında renkli vesikalık di mi

2) seneye sanırım puanlama sistemine geçilecekmiş. Bu sene de çekiliş usulü olacak deniyor. Anladığım kadarıyla 5 kasıma kadar başvuru yapılıyor sonra sandıklar kapatılıyor oylar genel merkeze gidiyor :) madem hiçbir kritere bakmıyorlar(gerçekten bakmıyorlar mı?) tamamen sayıda loto gibi kura ise neden 6 ay bekliyoruz açıklanmasını? Şansımız %1 belki daha az ama puanlama usulüne geçildikten sonra seneye umarım daha artar şansımız.

 
1. bir kural verilmis buna uymasi gereken sizsiniz. sizi ikinci kere sistemde uyarmak zorunda degiller. trafikte hiz limiti gibi, kural belli, hizli gidip yakalaninca "araba engelleseydi elektronik hiz limiti koyarak" diyemiyorsaniz, burada da sizi uyarmak zorunda degiller bir daha.

bu bir loto. ücretsiz hemde. green cardi elinize alana kadar hic bir hakkiniz yok. öyle düsünün. adam cani istedigi icin aciyor bu sistemi, algortimasini kimse bilmiyor, tamamen keyfi olabilir.
  • duygusuzromantik  (30.10.19 20:41:48 ~ 20:41:59) 
Fotoğraf için belirli kurallar var, işte sallıyorum gözlük olmayacak, yüz tam gözükecek, arkada gölge olmayacak vs.

Bunların dışında fotoğrafı orantılamak için kendi sitelerinde bir uygulama var onunla gerekli ölçü ve ayara getirip kayıt edersiniz kendi bilgisayarınıza, forma eklerken de bu fotoyu seçersiniz.

Özetle fotoğraf hapishane kaçkını gibi olacak, istenilen özellikte fotoğraf çektirip de güzel çıkan çok azdır :)

Stüdyoda çekmek zorunda da değilsiniz, beyaz bir arka fonda tam cepheden fotoğraf çekip gerekli ölçü ve boyuta getirebilirsiniz. Ama zahmetli biraz.
  • John Bloor  (31.10.19 11:49:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.