[]

Ortak tuvalet terliği

Çekirdek aile için bile iğrençlik değil mi? Nasıl kabul görmüş bu fikir acaba?




 
Mühim olan o terliğe giren ayak sayısı değil, terliğin dolaştığı yerin temiz olması. Tuvalet diye umumi tuvalete girmiyorsun sonuçta ;)


  • Avoiding The Puddle  (30.10.19 20:06:34) 
terliğin içine sıçılmadığı sürece sorun yok, ortak el kurulama havlusu gibi. eğer sadece ellerini yıkadıktan sonra sadece kurulamak için kullanıyorsan sorun olmaz.

aile içindeki diğer bireylerin temizlik konusundaki davranışlarını gözlemleyebiliyorsun ama dışarıda, farklı bir evde tanımadığın insanlar da devreye girdiği için bilinmezlik önlem almayı gerektiriyor.
  • aziz dostum jack  (30.10.19 20:07:09 ~ 20:09:45) 
Aşırı iğrenç bir şey bence de. Hele o terliğe çıplak ayak basan birini gördüm mü kalp krizi geçirir gibi oluyorum. Ayrıca ortak el havlusunu küçükken hiç sevmezdim de büyüdükçe alıştım.

Herhalde eskiden (ve hala) pek çok evin tuvaleti küçük olduğu için tek terlik konulmuştur.
  • jacque  (30.10.19 20:15:48) 
Muhtemelen tuvaletler kucuk diye. Atiyorum 4 kisiyse ev halki 4 ayri terlik sigmiycagindan kabul gormus. Biz 2 kisiyiz 2 tuvalet var. Ayni tuvaleti bile kullanmak zorubda degiliz banyoda da 2 terlik var. Ama annemin babamin evinde kucuk tuvalette tek terlik var e ayaklarinda mantar vs olmadigi surece aklima bile gelmez tiksinmek. Cunku temizlik alışkanlıklarını biliyorum. O terlikleri ara ara camasir suyuna da basiyor annem. Hic tiksinmem


  • hindistan cevizi  (30.10.19 20:27:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.