[]

Sigarayi Birakmak

1 Kasim 2019 Cuma gunu aksam yemeginden sonra bir daha asla icmemek uzere sigarayi birakacagim. Tam 20 yil oldu sigaraya baslayali. Son 10 yili gunde 2 paket seviyesinde devam etti. Gittikce de artiyor. Gece yataga gitmeden once mutlaka icerim, sabah ta gozumu acar acmaz ilk isim sigara icmek olur. Oyle ki her sabah kahvaltidan once en az 3 tane icmis olurum. Sigarasiz gecirdigim tek bir an yok neredeyse. Bugune kadar o kadar cok edebiyatini yaptim ki. Ustune o kadar cok guzelleme yaptim ki. Lanet olsun. Cok seviyorum diyordum ama artik sevmiyorum.

Sigarayi birakirken kullanilan android uygulama tavsiyeniz var mi? Ne kadar tasarruf ettim falan minvalinde.


 
“Sigarayı bırak” ismi. Mor bir logosu var.

Ben senden beterdim ilaçla, (champix) ile bıraktım. 1 aydan fazla oldu, aklıma bile gelmiyor.
  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (30.10.19 19:57:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.