[]

Uykusuzluk sorunu

Selamlar,
Gece 11 de yatıyorum yatağa, 2 de hala dönüp duruyor oluyorum. Bunun için melatonin hapı kullanayım diyorum ama doktora danışmadan da kullanmayacağım.
Hangi bölüme gitmeliyim? Hatta nokta atışı doktor öneriniz olsa keşke ne güzel olurdu :(
Teşekkürler.

 
Herhangi bir çözüm yolu bulursanız lütfen bana da söyleyin. Minnettar kalırım.


  • Başkalaşım  (29.10.19 22:48:17) 
Bana kalırsa doğru rota dahiliye/endokrinoloji sonra bişi çıkmazsa psikiyatri. Ama sağlam olduğuna eminsen direkt psikiyatriye git.

Ben de senelerce uyku problemleri çeken biri olduğum için her yolu denedim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki uyku ilaçlarından uzak dur :) Benimki stres kaynaklı olduğu için henüz bi çözüm bulamadım. Hangi yolları denedin bilmiyorum ama ilaçlardan ziyade süt içip yatsan bile daha iyi.
  • superfluid  (29.10.19 23:37:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.