[]

ikea nakliye ücreti ??

Sevgili romalılar,

ikea'dan bir L takımı bağendim. almayı planlıyordum şu an indirim var ayrıca ücretsiz nakliye kampanyası varmış. hemen almayı planlamıyordum daha evi yeni tuttum ama nakliye kampanyasında son 4 saat diyor.

1-şimdi ben kendim gidip demonte olarak alıp aracıma sığdırabilir miyim acaba ürünü bilen var mı ? ürün şu;

www.ikea.com.tr

2- kendi aracıma sığdıramayacaksam ikea kaç para nakliye parası alır

kampanyası bitmeden alayım mı amayayım mı ?

 
aynısından var. araca sığmadı 125₺ verdim nakliyeye.


  • hadsafhada  (29.10.19 20:15:53) 
Aslında o 4 saati yazma amaçları sizi bu ikileme düşürüp aman kaçırmayım dedirtmek. Eğer ihtiyacınız varsa ve beğendiğiniz bir ürünse alın. Ama atıyorum 2 aylık bir mühlet varsa bekleyip başka markalara, modellere bakabilirsiniz. Mobilya için bir şey diyemem ama çoğu üründe araştırdıkça ve bazen de bekleyince güzel fırsatlar çıkıyor. Bazen de kaçıyor tabi.


  • the coon  (29.10.19 20:40:58) 
İkeada sık sık ücretsiz nakliye kampanyası oluyo. Hele şimdi kasım sonu black friday falan kesin olur. Aceleye gerek yok.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (29.10.19 22:11:35) 
ücretsiz nakliye sanırım 2500TL üstü. 25-29 Ekim diyordu. BUnun için geçerli olup olmadığını sorgulayın derim.

aracınız çok büyük değilse (station wagon, transporter vs.) bence bu koltuk arabaya sığmaz.
  • burfak  (29.10.19 22:21:16) 
Bu rahat bi kanepe değil bu arada. Denedin mi ikeaya gidip?


  • Gecikmeli Tapa  (30.10.19 08:19:51) 
Aynen, rahat olmama konusuna katılıyorum. Ayrıca Çok hantal bi koltuk. Taşıması zor.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (30.10.19 11:31:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.