[]

Yazdığım entry başımı ağrıtır mı bi bakar mısınız

Merhaba duyuru,

Fazla bullylenen falan bir arkadaşın yaşadıkları şeylerden çok ufak kesitler alarak şöyle bir entry yazmıştım:

eksisozluk.com

Şimdi peşime takılmışlar. Yasal falan bi sorun açmaz değil mi?

Sosyal medyadan taciz edebilirler sorun olmaz, hatta onların capslerini de eklerim tabii ki.

Bir bakabilirseniz sevinirim :)

 
edit:

arada siyasi entrylerimi sileyim diye hesabı dondurdum entry şu idi:
_____________________________

yeditepe üniversitesi:

liseyi çok sevdiyseniz ve aynı ergen ortama üniversitede de devam etmek istiyorsanız, hatta derslerinize giren hocaların da aynı ergenlikte davranması size çekici geliyorsa hiç düşünmeden tercih etmeniz gereken üniversite.

hiç düşünmeden edin, çünkü düşünseniz zaten burayı listenize bile almazdınız.

_______

burada okumadım, gayet mühendis biriyim ben ama burada okuyan arkadaşların söyledikleri yetti. birbirine giren hocalar mı dersiniz, diğer hocaya karşı öğrencilere imza toplatanlar falan mı. bunları yaşamak için üniversite sınavına çalışmanıza gerek yok bence.

(işbu entry rus dili ve edebiyatı bölümü için geçerlidir. yeni dönem yeni hikayeler gelirse bu entry kendini güncelleyecektir.)
  • aguen  (29.10.19 19:57:23) 
"Şimdi peşime takılmışlar."

kim pesine takilmis?
  • hot potato  (29.10.19 20:00:08) 
3 yıl yatarın var kardeş. geçmiş olsun şimdiden.
.
bişey olmaz. peşine düşen okul yönetimi falan mı?
  • scudman1  (29.10.19 20:02:11) 
yandın hocam. kalabalıkta yapılan atarın tenhada özrü olmaz. şişeye oturturlar adamı bu entry yüzünden.


  • Tears of Devil  (29.10.19 20:02:50) 
bilmiyorum da sınıfta snitch kim diye birbirlerine dalmışlar, sonrasında diğer insanları taciz etmeye başlamışlar falan.

arkadaşın birine sormuşlar 193 boyunda mühendis arkadaşın var mı falan diye, bana sordu tinder'dan gördüler herhalde söyle ismimi dedim, büyük hataymış.

yabancı hattımı verdim şimdi bir probleminiz varsa benimle konuşabilirsiniz :) diye

hocalar falan arıyor ama okul yönetimi dahil mi bilmiyorum.

şu an güvenlik soruşturması geçiriyorum hayal işlerimden biri için, bi karalama kampanyası olsa etkilemesin diye merak ettim.
  • aguen  (29.10.19 20:05:09) 
@Tears of Devil tenhada özür dileyen yok zaten. Sadece yeni öğrenciler kaçmasın diye ağır şeyleri yazmamıştım davranışlarına göre onları da ekleyeceğim.


  • aguen  (29.10.19 20:06:21) 
mühendisliğim bitti iş sırasında sıkılınca ya ekşi ya da daha çok reddit falan vakit harcamak gerekiyor


  • aguen  (29.10.19 20:35:23) 
Yuh! bu kadar fikir özgürlüğünden bizzat korkabiliyorsan yazarlığı sat gitsin birisine bence (:


  • Avoiding The Puddle  (29.10.19 20:40:44) 
şimdi gelmiş üniversite legal işlem başlatacak falan demişler de, başlatamazlar herhalde di mi


  • aguen  (29.10.19 20:50:37) 
özel okullar bu konuda çok sayko. bak marmaranın başlığına, okulun bi anasına sövmedikleri kalmış ama ipleyen yok. çünkü burayı okuyup üni tercihi yapacak ve devamında okula para ödeyecek adam yok.


  • windows95  (29.10.19 21:10:15) 
peki sizce salayım mı dursun mu entry falan


  • aguen  (29.10.19 21:11:23) 
hiçbir şey olmaz bunlar eleştiri sınırını bile zorlamayan ifadeler.


  • alicandan  (29.10.19 21:19:51) 
sil hacı ne uğraşıcan ya. millet de işsiz gider ispitler zevkine.
gel sen marmaraya yıldıza söv temiz temiz.

  • windows95  (29.10.19 21:22:37) 
Bunlardan bi sey cikmaz ama bizzat yasamamissin bile arkadaşlarından duyup gidip yardirman tuhaf geldi bana. Sanki ogrencisiymissin de basina gelmis ve kinlenmissin gibi. Hukuki olarak ceza almazsin.


  • hindistan cevizi  (29.10.19 22:32:35) 
bir sey olmaz. bilkent universitesi entryimde ozel okuldur dedim diye bana bir suru mesaj attilar, sen nasil ozel dersin orasi vakif diye. sanki kufur etmisim.

yesinler sizin vakfinizi. wikipeidia, ve web sitelerinde (ingilizce dilinde) ozel yaziyordu, kaynak gosterdim. sitenizde de ozel universite yaziyor dedim, sonra sitedeki yaziyi guncellemisler:)
ben de inat olarak silmedim entrymi. duruyor orada. bu ozel universiteler neyin kafasini yasiyor bilmiyorum.
  • Leonardo~Da~Vinci  (29.10.19 23:02:05) 
@hindistan cevizi

sorun şu ki baya ses kayıtları olsun videolar olsun tam bir sirk olduklarını gösteren pek çok şey geldi gerek oradaki arkadaşlarımdan, gerek entry'i girmem sonrası mesaj atanlardan.

maalesef siyasi bir iki entry girmişim malum şahıs hakkında, başvurduğum dream job'u etkilemesin diye ne olur ne olmaz geçici olarak sildim ama birkaç aya ne var ne yoksa sözlüğe ya da bloğuma yazmayı düşünüyorum.
  • aguen  (31.10.19 14:00:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.