[]

Butikbira hakkındaki spekülasyonlar

Son günlerde “sipariş verilemiyor, buton çıkmıyor, verlen sipariş iade oluyor” türü yorumlar vardı ekşide ama tam doğrulanmış şeyler de değillerdi.

Son 10 günde özellikle kit siparişi verip eline ulaşan var mıdır? Ben gayet sipariş geçebiliyorum görünüşe göre ama elimize ulaşıyor mu onu merak ettim.


 
Tam sipariş verecekken sordun.
Takipteyim.

  • Mirket  (27.10.19 14:24:13) 
Biz de iki gün önce sipariş verdik, onaylandı maili geldi, bakalım gelecek mi diye gergin bekliyoruz.

Alamayan arkadaşlar var. Görünüşe göre fiyat için bir üst limit var ve üç parçadan fazlasını alamadık biz de ve aynı hesapla ikinci alışverişi de yapamadık. Benim adıma yeni hesap açtık, aksesuar dışında hiçbir şeyi sepete bile atamıyorum. (Dur bakalım diye VPN'le de denedim, yine olmadı.)

Facebook'ta mide lobisi grubunda da konuşuldu aynı şey, başkaları da yeni hesap açmış ve alışveriş yapamamışlar.
  • kobuzchu kiz  (27.10.19 15:03:07) 
Ek olarak butikbira'nın forumu da işlevsiz şu an, Facebook grubunu da kapatmışlar mı, aktivitesini mi durdurmuşlar öyle bir şey var. Bir şeyler oluyor ama ne olduğunu kimse açıklamıyor.


  • kobuzchu kiz  (27.10.19 15:12:13) 
spekülasyon mu, sikayetvar.com üzerinden gelen şikayetleri yapan kişileri fotolarıyla sitelerine yüklüyo adamlar dfgsdgsd

www.butikbira.com
  • nahtoderfahrung  (27.10.19 15:18:28) 
10 gün önce sipariş vermiştim 2 parça. Ertesi gün geldi.

Bunu kullanıp tüm kit satan siteleri engelleyecekler diye korkuyorum.
  • inheritance  (27.10.19 16:25:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.