[]

Mantar

Bir acayip mantar oldum, geçiremiyorum günlerdir. Normalde 3 gün kullanacağım funit kapsül vardı perşembeden beri içiyorum bana mısın demedi. Neopenotran fitili de var, 3 gündür kullanıyorum. Ama kaşıntıdan bayılacağım. El atın dostlar!

Son dönemde antibiyotik kullanmadım. Aksine probiyotik tükettiğim bir dönemdeyim. Tek eşliyim. Niye mantar oluyorum, hadi oldum neden geçmiyor. Vücut temizliği, çamaşır düzeni hep aynı. Son dönemde deterjan kullanımın değişti bir tek. Acaba iyi durulatamıyor muyum?

Acil her türlü öneriye açığım, help pls.

 
yıllardan beri çamaşır makinasına mümkün mertebe az, en fazla miktar olarak da normal ölçüde detarjan koyarım.

uzun programda ve soğuk suda yıkadım diyelim, program bitince mutlaka tekrar ya deterjan koymadan aynı programı açarım ya da durulama programını açar tekrar durular sıktırırım.

eğer böyle yapmıyorsan bence zaten yanlış yapıyorsun.

ikinci aklıma gelen, sen tek eşlisin de pörtnerin de tek eşli mi acaba?
  • hem şişko hem deli  (27.10.19 09:46:10 ~ 09:48:47) 
Karbonatli su iyi geliyor


  • instant crush  (27.10.19 10:56:35) 
autoimmune sisteminde sorun olma olasiligi cok yuksek.


  • tezek  (27.10.19 10:59:06) 
Beslenme düzeniniz nasıl? Şeker, karbonhidrat vesaire de çok etkiliyor. Probiyotik gıda rüketin, özellikle kefir mantarda çok fark ediyor.


  • Phoebe  (27.10.19 11:32:20 ~ 27.11.19 11:16:09) 
beni mayalanmış içkiler özellikle bira aşırı etkiliyor mesela. bira içtikten sonraki günler asla rahat edemiyorum


  • yuvarlanantencereninkapagi  (27.10.19 12:31:11) 
biokadin antiseptik fitil öldürür canlıları.


  • hap var ot var  (27.10.19 14:11:53) 
Limon suyu ve maden suyu sürün. Biraz yakıyor ama 2 güne geçirmişti.


  • Pertev nail  (27.10.19 14:23:24) 
@yuvarlanantencerekapagi
Uzun zamandır bira içmiyordum bu ara bir kaç gün üst üste 1 2 bira içmiştim. Olabilir belki.

@pertev nail
Hangi oranlarda karıştırıyorsunuz?
  • strawberry first  (27.10.19 20:37:03) 
Bütün iç çamaşırlarını bir defa yüksek sıcaklıkta ve yumuşatıcı gözüne sirke koyarak yıka, sonra da çamaşırlarını ütüle.
Şekeri azalt.
Bol bol balzamik sirke kullan salatalarda, içebiliyorsan günde bir shot içmeye çalış.
Kahve çok içiyorsan onu da azalt.

Bir kere benim de başıma gelmişti, doktordan hemen randevu alamayınca bunları internetten okuyup uyguladım, azaldı baya. Sonra doktorun verdiği ilacı da içince bir sorun kalmamıştı.
  • chitosan  (27.10.19 21:53:51) 
@strawberry aynı anda değil farklı zamanlar sürün. Mesela sabah yarım şişe maden suyunu yavaş yavaş dökün, gece yatmadan önce de yarım limonu sıkıp elinizle sürün.


  • Pertev nail  (27.10.19 23:56:49) 
sarımsaklı ev yoğurdu sür. mehmet oz un programında gördüm.


  • ya ben lan neyse  (27.10.19 23:58:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.