[]

Çekim gücü düşük olan internet

Binada altyapı yok. Geleceği de meçhul. Yan apartman ın birinci katı ile interneti paylaşacağız. Ben 4. Kattayım. Sinyal odanın bir köşesinde tek çizgi olarak çekiyor. Bunu güçlendiren bir cihaz arıyorum. Şu cihazlar iş görür mü? Görmezse ne almam lazım.

www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com
www.hepsiburada.com

 
güçlendiren bir cihaz zor. arada internetin biraz daha iyi çektiği bir yer varsa oraya repeater konulup gelen sinyal tekrarlanabilir. yani işin mantığı böyle işler.


  • Tears of Devil  (26.10.19 22:26:52) 
cihazdan ziyade turkcell superbox'a bir göz atsanız ? belki cazip gelir.


  • birfincankahvedahaisteyenadam  (26.10.19 22:47:52) 
Attiginiz cihazlar is gormez. Hic alakasi yok. Guclu bir ap ile cozebilirsiniz belki. Belki baska cozumlerde olabilir ama binalarin konumunu, dis goruntusunu bilmek lazim.


  • Kirmizibavul  (27.10.19 02:04:22) 
Nasıl bir şey almak lâzım? TP link in TRT 2 antenlerine benzeyen modelleri var. Onlar iş görür mü mesela?


  • 50promil  (27.10.19 16:08:48) 
Super box çok pahalı arkadaşlar 16 mb İnternete ttnet de 55 lira ödüyorum verilen hizmet 127 liralık bir hizmet değil bence.


  • 50promil  (27.10.19 16:10:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.