[]

Kronik Böbrek Yetmezliği için "Azodyl" Adlı İlacı Arıyorum

Arkadaşlar merhaba.

Oğlumuz Cohen'e dün kronik böbrek yetmezliği teşhisi kondu. Bir takım ilaçlar kullanmaya başlandı. Veteriner "Azodyl" adlı bir ilacı da temin etmemiz gerektiğini söyledi. Bu ilaç, sadece Amerika'da bulunuyormuş.. Herhangi bir tanıdığım olmadığı için ve Antakya'da yaşadığım için temin hususunda sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum.Hız ve zaman da önemli. Acaba ilacı nasıl buluruz/buldururuz? Büyük şehirlerde elinde bu ilaçtan olan birilerine örneğin, nasıl ulaşırız? Elinde bu ilaçtan olan var mı?


 
2 gün önce 18 yaşındaki kızımı kaybettim kanserden. onun da böbrek yetmezliği vardı. yaklaşık 12 13 yaşlarındayken teşhis konulmuştu. ben de çok azodyl aradım fakat bulamadım yurtiçinde. çünkü türkiyede satılması yasak. facebookda ben azodyl satıyorum diyen insanlar var sizi uyarmalıyım sadece umut satıp, paranızı alıyorlar.

azodyl soğuk zincirle getirilmesi gerekiyor. amerikadan getirecek kişi bu ilacı soğuk zincirle getirmesi için izin alması gerekebilir. bu ilacı getirinceye kadar epakitin destekleyici kullanabilirsiniz. 5 6 sene kullandım. böbrekleri destekleyici özel mamalarla besledim. piyasada vedavet'in böbrek destekleyicileri de mevcut. veterinerinize bu destekleyicileri sormanızı öneririm.
  • false pretension  (27.10.19 16:35:59) 
Geçen senelerde kedi dostumuz için çok uğraştık. ABDden getiremedik çünkü getirmek isteyen olmadı, bulamadık ama getirmiş kişileri bulduk instagramda :.

er profile özel mesaj atarak ve onlardan satın aldık en son.

NOrmade o kadar pahalı olmasa da getirenler bayağı pahalıy satıyor.

bodrumda bir veterinerde 800 900 liraya vardı mesela.

Veterinerleri tek tek arayınca bazıları satabiliyor. Ama gerçekten soğuk zincir getidi mi, buna güvenmek zor.

Facebookta hayvansevr gruplarda da yaygınlaştırmak iyi olabilir ilanlar.

Biz, böbrek hastası kediler için alınmış ama maalswef vefat etmiş kediler için olanları bulmuştuk. Öyle şeyler denk gelebilir.

en kötü muadilleri var. muadili soğuk zincir değildi bir tanesi, bizde o da vardı ama inceleyince içindeki bakterilerin azodylden farklı olduğunu görmüştük.

azodyl o kadar da mucize etkisi olmayacak bu arada maalsef. Umarım bulursunuz ve işe yarar.
  • CursedChico  (28.10.19 21:04:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.