[]

Baro başkanı ve avukatın kavgası

Kim haklı sizce?

www.youtube.com


 
ortada hukuki bir durum yok. avukatın elini sıkmaması hoş olmamış ama mecburiyeti de yok. baro başkanının konuşmasını engellemesi de hoş değil. kişisel bir durum.


  • ground  (26.10.19 12:44:25) 
Avukatın elini uzatmaması bence çok çirkin. Ama tabii bu benim kendi düşüncem.

Neticede böyle bir zorunluluğu yok, baro başkanının elini sıkmak zorunda değil.

Baro başkanının bu konuya sinirlenip söz hakkı vermemesi yanlış. Sonuçta orada ruhsat aldığı için söz hakkı veriliyor, baro başkanının elini sıkmadığı için değil.

Baro başkanının yerinde olsam ben de sinirlenirdim, fakat tepkimi birkaç cümle ile göstermek daha nezih olurdu diye düşünüyorum.
  • lisw  (26.10.19 13:18:28) 
kadın avukatın konuşmasından 1 kelime bişey anladıysam arap olayım.

buradaki avukat arkadaşlardan türkçe dublaj rica ediyorum.

edit: alt yazı da olabilir.

baro başkanını da güzel türkçesi ve aksanından dolayı tebrik ederim. tabi sabrı da taktire şayan.
  • Fodera  (26.10.19 13:36:15 ~ 13:37:11) 
Ben ruhsatını alan kıza çok üzüldüm. Hem baro başkanı hem de diğer kadın o kızı mağdur etmiş, sahneden inip yerine otururken yüzü ne kadar hayal kırıklığıyla doluydu.
İkisi de hatalı. Ama en başta elini vermeyip olayı gerginliğe sürükleyen kadın hatalı. Protesto edecekse de yeri o kızcağızın ruhsat töreni değil.

  • megalomaniac  (26.10.19 16:52:01) 
cubbe giyen avukata uzuldum, kotu bir baslangic olmus

el sikmayan kadin da gereksiz show yapmis, baskan da abartmis

milletin "aaaa olur mu oyle sey" diye tepki gosterdigi yerde adam ne diyor? orayi anlayabilen var mi?
  • exlibris  (26.10.19 17:59:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.