[]

TV tamiri 375 TL :( fiyat iyi derseniz tamir ettireceğim

Merhabalar. Ögrenci evimizin kıymetli LCD televizyonu bozuldu. Axen marka, sanırım 32 inç.
Kartı mı ne yanmış durduk yere. Tamirci 375 TL fiyat verdi. Fiyat adil derseniz tamam diyeceğim, yoksa başka tamirci bulmaya çalışacağım.

Hepinize çok teşekkürler :)

 
aynisi bende vardi ayni fiyat dediler, eger gercekten kart yanimissa fiyat normal, yeni tv alma imkani yoksa 350 ye hallettir derim


  • alttaraf  (25.10.19 20:41:03) 
anakart fiyatı baktım şimdi. 192 tl diyor. tabi aynısı mıdır bilemem. satıcıya mesaj atın o uygun parçanın fiyatını söyler. daha ucuza geliyorsa satın alıp tamirciye taktırma işini verin sadece.

urun.gittigidiyor.com
  • spirit crusher  (25.10.19 20:47:11) 
kart yanmış!! en büyük tamirci yalanı. bunların maksadı aleti evden uzaklaştırıp sorunu detaylı incelemek. deneme yanılma yoluyla bulmak. hep de kart yanar. bunlar yüzünden bütün beyaz eşyaları değiştirmek zorunda kaldım.


  • gameofannen  (25.10.19 21:10:48) 
Fiyatı iyi.


  • [GODDARD]  (25.10.19 21:58:31) 
benim eski televizyonum için de aynısını söylemişti servis. sonra içini açtım falan derken 20 tl ye bir tüp alıp lehimlettim. canavar gibi çalıştı. sanırım 6. yılını doldurdu. o zamanlar 450 tl demişlerdi tamire :)


  • enesra  (25.10.19 22:23:20) 
ikinci el 32 inç tv'ler 400 tl'den başlıyor. 500 - 600 tl'ye düzgün bir şey bulunabilir. o parayı tamire vereceğime ikinci el tv alırım daha iyi.


  • angina pektoris  (26.10.19 01:18:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.