[]

Şu araba alınır mı?

Bir araba sorusu da benden. Ehliyeti dün aldım, haliyle ilk arabam olacak. Bütçem max bunun fiyatı civarı. Arabadan hiç anlamıyorum.
Alınır mı bu? Alınmazsa niye alınmaz?

www.sahibinden.com

 
Alınır ilk araç icin ideal. Yine de kilometresi biraz fazla 8 yilda 210bin çok. Bunun dışında grande puntolara da bakabilirsin.


  • karacigerim vur kadehlere  (25.10.19 12:53:47) 
Günde ortalama 70 km yol yapmış araç. 8 yaşında bir araç için gayet normal km, iyi bir ekspertize baktırın. İlk araç için gayet makul ve mantıklı , ehliyetiniz hayırlı olsun.


  • synax  (25.10.19 13:04:15) 
Nissan note da tavsiye ederim


  • c1b2k3  (25.10.19 13:06:54) 
Ben ilk aracımı hala kullanıyorum 2008 Fiesta, tavsiye ederim. Araçtan beklentinize bağlı.


  • nabrukk  (25.10.19 13:07:38) 
kaza,tramer kaydı var mı onu araştırın


  • silah taciri  (25.10.19 13:31:45) 
bit yeniği var gibi geldi bana. 8 yaşında araç için km'yi fazla buldum. oto kiralama şirketi aracı olabilir, hor kullanılmış olma ihtimali var. ilan sahibinde şahıs değil profesyonel satıcı dili var sanki elinden çıkarmak istediği başka araçlar var gibi yani. sık arıza çıkarıp otomobilden soğutabilir seni. ben almazdım.


  • heidi'nin dedesi  (25.10.19 14:00:29) 
kiralama şirketi aracı olarak getz kullanıldı mı yav? ben denk gelmedim hiç sanki ama kullanılmış olabilir. ayrıca satıcı bi cümle yazmış satıcı dilini nerden anladık ki ben okumayı mı atladım bir yeri acaba?

aracın kmsi yüksek, tipi de çirkin. 40'kya kadar başka alternatiflere yönelirdim ben de sanırım.

focus olabilir, içi çirkin biraz ama dışarıdan güzel en azından.
  • ayin yazari  (25.10.19 15:14:47) 
Km yüksek muhtemelen kiralama aracı. Kurumsallar kullanmada da Anadolu'da bir yerde kiralamada kullanılmış olabilir ve km düşürülmüş de olabilir.
Aracın boya degisen durumu, bakımları vs ilanda hiçbir bilgi yok.
Alırken mutlaka kendi seçeceğiniz ekspertiz firmasina gösterin. Km'nin doğru oldigjna emin olun
  • skahvecioglu  (25.10.19 23:46:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.