[]

Aile hekiminde kan tahlili nasil istiyoruz?

Yakinda kontrole gidecegim ve doktorun isteyecegi tahlilleri biliyorum, once doktor sonra tahlil sonra bir daha doktor yapmak yerine aile hekiminde bunlarin yapilabildigini ogrendim. Ama nasil oluyor? Ben su ve bu tahlilleri istiyorum doktora gosterecegim dediginde peki deyip yapiyorlar mi? Bana yapmazla gibi geldi ama arkadasim "ben tiroid kontrollerimi oyle yaptiriyorum hep" dedi yine de aklima yatmadi. Millet gider kafasina gore tahlil yaptirir sonucta o zaman... Oluyor mu oyle? Oluyorsa nasil oluyor?




 
Valla ben de tiroid kontrollerimi öyle yaptırıyorum.
"Merhaba, şu rahatsızlığım var, bu birimde kontrole gidiyorum, kan tahlilini burada yapabilir miyiz?" deyince yapıyorlar. Bir de kontrole devlet hastanesine gidiyorsanız zaten e-nabızdan görüyorlar sanırım bilgilerinizi, takipli rahatsızlıklarınızı falan.

  • kobuzchu kiz  (25.10.19 00:26:57) 
Tahlil için 11 den önce gidin, kanı o saate kadar alıp Öğleden sonra gönderiyorlarmış çünkü.
Ters biriyse x rahatsızlığım var değerlerimi kontrol edebilir misiniz diyerek doktorun gönlünü hoş edebilrsin, bazısı tahlili orada yaptırıp özele gitmek isteyince gurur da yapıyor çünkü.

  • somethinginthewayshemoves  (25.10.19 01:26:37) 
Ters doktorsa yazmaz, şu tahlil yeter der istediğinizi yazmaz. Yazdığı kadarını orda yaptırın.


  • anthemis nobilis  (25.10.19 10:57:06) 
Bütçe kısıtlaması geldi diyorlar. Güzelce izah edin.


  • denizmaniaherif  (25.10.19 10:59:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.