[]

hdd caddy markası önemli mi?

20, 30, 40 hatta 80'e kadar gidiyor fiyatlar, sonuçta porta bağlantı sağlamıyor mu, ne farkı var birbirinden.

kullananlar varsa söyleyebilir mi, şunu aldım sorunsuz vs.

s-link alayım diyorum mesela,

www.vatanbilgisayar.com

ama tip ve üzerindeki yazılar dahil her şeyi aynı olan daha ucuzları da var. mesela vatanın sattığı ürünün üzerinde s-link marka olduğuna dair herhangi bir ibare yok. amazondaki alfais diye satılan ürünle aynı görüntü.

www.amazon.com.tr

 
aynı tecrübeyi yaşayıp slink almadığıma pişman oldum. 30 lira için bilindik markadan şaşma hocam. benim hdd bozuldu böyle. aygıt tak çıkar tak çıkar yapmaya başladı kendi kendine. 1 tb hdd oldu çöp...


  • Tears of Devil  (24.10.19 22:34:56) 
kardeşimin laptopunda 3-4 senedir markasız kullanıyoruz daha sıkıntı olmadı. s-link'in fazla bir olayı yok.


  • mattiadestro  (24.10.19 22:49:16) 
caddy markası mı? en ucuzunu alın ben hep n11 den en ucuzunu alıyorum. 5 bilgisayara taktım en az ve hepsi de tıkır tıkır maşallah.

zaten içinde devre yok bişi yok sadece adaptör o yüzden insan gibi takıldığı ve kullanıldığı taktirde bozulmaz.

10 lira civarına almıştım ne olmuş o fiyatlara yahu. en son geçen yaz 21 tl ye almışım.
  • ozdek  (24.10.19 22:51:51 ~ 22:52:38) 
Ben bu adapterlerden 5-6 tane farkli makinelerde kullandim. 1 tanesi turkiyeden alinma en ucuz urundu, digerleri aliexpress. Hicbirinde de sorun yasamadim. Hatta bir tanesinin kasasi kalin geldi, sadece icindeki devreyi cikarip kullanmistim.


  • battal gemalmaz  (24.10.19 23:31:57) 
en ucuzunu aldım ben de sıkıntı yaşamadım.


  • ayin yazari  (25.10.19 00:15:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.