[]

green card - son hafta başvuru yapılmıyor mu?

son katılım tarihi 5 kasım olarak belirlenmiş ama açıklamada son hafta yapılan başvurular değerlendirilmeyecek yazıyor. dalga mı geçiyor bunlar? bir arkadaş söylemişti de inanmamıştım.




 
Son hafta başvurularının kabul edilmeyeceği nerede yazıyor? Resmi sitesinde başvuru tarihleri ve açıklaması şu şekilde:

"The entry submission period for DV-2021 is from 12:00PM EDT (GMT -4) on October 2, 2019 to 12:00PM EST (GMT -5) on November 5, 2019. The entry form will only be available for submission during this period and this period only."

dvlottery.state.gov
  • crown  (24.10.19 18:33:50) 
travel.state.gov

şurda 2021 yönergesinde yazıyor.
  • nothing in my way  (24.10.19 18:39:24) 
Do not wait until the last week of the registration period to enter, as heavy demand may result in website delays.

Bunu mu diyorsunuz? Başvuruyu son haftaya bırakmayın çünkü yoğunluk yüzünden sorun çıkabilir diyor orada, son hafta yapılan başvurular değerlendirilmeyecek yazmıyor.
  • kobuzchu kiz  (24.10.19 18:44:22) 
kobuzchu kiz +1. İşini son anda yapmayı seven millet birden abanacağı için sistemsel sorunlar olabilir, o yüzden son haftayı beklemeden başvurun sonra üzülmeyin demişler.

Eğer son hafta sistemin çökmediği bir anı yakalayıp başvurabilirseniz gene başvurunuz geçerli olur yani.
  • crown  (24.10.19 18:47:39) 
"no late entries or paper entries will be accepted."

şu cümleyi kastetmiştim. geç başvuru derken 5 kasımdan sonrası mı kastedilmiş acaba?
  • nothing in my way  (24.10.19 18:58:34) 
Süre 5'inde olacak, "late entry" dediğin bu tarihten sonraki başvurular.

Demek istediği "son haftaki yoğunluk sebebiyle olan sistemsel sorunları geç başvurular için bahane etmeyin, biz sizi önceden uyarıyoruz. Geç başvuruları kesinlikle kabul etmeyeceğiz." :)
  • crown  (24.10.19 19:25:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.