[]

Bir başkasının mutluluğundan mutsuzluk duyuyor musunuz?

Lütfen samimi cevap verin, örnek veriyorum çalışıyorsunuz didiniyorsunuz belli bir noktaya gelmek için mücadele ediyorsunuz, ama sonra bir öğreniyorsunuz ki sizinle eşdeğer ama sizden fazla çaba göstermemiş birisi iyi konuma yükselirken (tabi işin içinde torpil vs de var ama yokmuş gibi davranıyor) siz yerinizde sayıyorsunuz. ne hissedersiniz?

(bu kişinin samimi arkadaşınız olduğunu düşünerek cevap verin lütfen.)

teşekkürler

 
Haksız kazanç varsa üzülüyorum tabi ki. Ama çalışıp hakkını alan biriyse ondan çok seviniyorum. Bana da motivasyon oluşturuyor çünkü.


  • bahoho  (24.10.19 15:57:15) 
kendimden başkaları ile ilgilenmiyorum


  • dafuq  (24.10.19 16:38:53) 
Güzel bir kızla sevgili olan at hırsızlarını görünce üzülüyorum. Lan diyorum bu adam nasıl buldu hatunu? Adamda tip yok, kafa yok., nasıl yaptı bunu diyorum.

Kötü bir düşünce kabul ediyorum ama yapacak bişey yok.
  • komando kani var bende  (24.10.19 16:50:21) 
arkadaşlarım isterse uzaya gitsin gram umursamam.. ben kendi hayatıma bakarım..

gerçi çevremdekiler daha ingilizceyi bile sökememişken benim 3.yabancı dile yürüyor olmamdan dolayı onlar bana gıcık oluyor olabilir bilemiyorum :)
  • strobist  (24.10.19 16:53:11) 
baskasinin ne mutlu olmasi, ne mutsuz olmasi ya da daha genel olarak baskasi hakkinda hic bisey umrumda degil.
baskasi kimdir dersen, ben esim annem ve babam disindaki herkes

  • try again fail again fail better  (24.10.19 18:35:00) 
Çok samimi bir arkadaşım var. Benimle aynı CV'ye sahip. Ben deli gibi çalışıyorum ama konumum aynı, ama o (bana göre) benim kadar çalışmadığı halde yükseliyor.
Öncelikle bunun az önce yazdığım kadar basit olup olmadığını anlamaya çalışırdım. İlla torpil olması gerekmiyor çoğunlukla. Ya da torpil bizim bildiğimiz "hamili kart yakinimdir" şeklinde olmuyor. Çoğunlukla özel sektördeki pozisyonlamalar kişisel ilişkiler, sosyallik vs. üzerinden yürüyor. Yani ben öküz gibi önüme bakıp çalışırken arkadaşım vakit ayırıp "networking" yapmışsa bana da iç çekip kendime küfretmek düşüyor. Üzülüyorum kendi halime ve yine kendime kızıyorum biraz daha sosyal olamadım diye. Arkadaşımın durumundan mutsuz değilim, kendi durumumdan mutsuzum, ki arada bence büyük fark var.
Bunu birebir yaşadım. Sonradan toparlandım ve yükseldim, bunu da belirteyim.
  • SiyamkedisiZorro  (24.10.19 18:55:42) 
Yakınım, sevdiğim biri ise başarılı olan mutlu olurum.
Değilse umrumda olmaz.

  • mhm  (24.10.19 18:55:44) 
benim üstüme basarak yükselmediyse umurumda olmaz.

ben başkalarının sahip olduklarına özenmem. başkasının mutluluğuna üzülmem. mutluluk hormonal bir durumdur. bu hormonlar dışarıdan vücudumuza giren şeyler değil. kendine odaklanmayı bilirsen umursamazsın.
  • sinek kral  (24.10.19 18:57:43) 
üzülürüm tabiki fakat insan belli bir yerden sonra daha duyarsızlaşmaya başlıyor bu tip konularda.Aman bana ne ya herkesin kendi kaderi diyorsun


  • bbb_1  (24.10.19 19:08:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.