[]

Kyk borcumu ödemiyorum

Param da var ama bir plan için biriktirmem daha mantıklı oluyor. Ödememeyi tercih ediyorum o yüzden. Sizce ödemeli miyim? Sıkıntı yaşar mıyım ilerde?




 
günü ve süresi vergi dairelerinin/mal müdürlüklerinin inisiyatifinde olmak kaydıyla banka hesabına ve araçlarına haciz konur. hesaplarını kullanamaz, aracını satamazsın. kaldırmak için taksitlendirme yapman gerekebilir.


  • baharat  (24.10.19 09:31:05) 
Bir de faiz biniyor tabi. Devlet eninde sonunda alır hocam, o yüzden paranız varsa ödeyip bitirmeye bakın bence.


  • plutongezegendegilmi  (24.10.19 09:37:27) 
Ödemedikçe faiz işliyor ve silmiyolar o faizi, eskiden yapmışlar öyle şeyler artık yok.
Eninde sonunda ödeyeceksin bu yüzden faizle ödemek yerine şimdi öde biraz dişini sık bence.

  • megalomaniac  (24.10.19 09:37:52) 
ödemeye başlayın zira devlet bunun peşine düştü maaşına haciz konur arabanıza vs uğraşırsınız daha çok.


  • drako  (24.10.19 10:14:25) 
bir abim demisti:
"devlet 15 yasinda cocuk gibidir. sen yaslanirsin o hep 15 kalir. kosar kosar asla yorulmaz" diye.

bir an once kapatmaya bak. hayatin neler getirecegi belli olmaz. yarin oburgun gerek mali gerek sicil konusunda kamuda sikinti yasarsin.
  • portakal agacindaki vitamin  (24.10.19 11:22:44) 
4 senedir ödemeyen kardeşimin dün hesaplarına haciz kondu. 4 bin tl yatırmadan açılmayacağını söylediler. vergi dairesiyle 2bin tlye anlaştı. 1 gün sonra devlet 2 gün sonra özel bankalar hacizi kaldırdı.

borç ilk başta 12 bindi ödenmediği için faizli 17 bin olmuştu. daha sonra yapılandırmaya başvurdu onu da ödemedi. 19 bin tl oldu.şakır şakır ödüyor.
  • mikahakkinen  (24.10.19 14:03:52 ~ 14:05:03) 
2018 ocakta yapılandırdım ve bir buçuk seneye yakın ödemedim. Aylık yaklaşık 400tl için biriken faiz 1300tl civarında oldu. Geçmişe yönelik borcu geçen ay bu faizle beraber kapattım. Yine bir süre daha ödemeyi düşünmüyorum. Faiz logaritmik büyüyor. Ona dikkat ettiğin sürece sorun yok. Örneğin bu sefer bir sene beklemicem ödemek için. 6 ayda bir ödeme yapmayı düşünüyorum.tamamen ödememek olayını yapabilmek mümkün değil gibi. Son çıkan yasa tasarısı meclisten henüz geçmedi. Tasarıya göre kesin biçimde o tarihe kadar olan borçlar silinecekti. Ödenenlerse iade edilmeyecekti. Bakarsın çıkar?


  • foreignsilhouette  (24.10.19 14:06:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.