[]

kedi ve fareye tekme atan lise ogrencisi

kuzenimin yaşadığı bir olay. 12. sınıf öğrencisi ikisi de. okulun arka bahcesinde güzel, yeşil bir alan varmış. kedi ve fare kavga ediyormuş, kuzenim de videoya alıp izliyormuş uzaktan. bir çocuk bahceye inip tekme savurmus hayvanlara, fare baya uçmuş. " sakat kaldi amk" falan deyip gülüyormus çocuk. bizimki hemen bırakıp yanına gitmiş müdahale etmeye.kufur etmis, dalga gecmis, tartışılacak bir tip değil zaten anladığım kadarıyla. aciklamaya çalışmış yapmaması gerektiğini, " benim doğam da bu yarrr.m" şeklinde iğrenç cümleler kurmuş. nitekim bizim kız da anlamış tartışılmayacak bir tiple muhatap olduğunu ama bir hayli sinirleri bozulmuş. dayanamamış ağlamış, bu durumla da dalga geçmis bu velet. orada bulunan yaklaşık 50 kisinin hiç biri hayvanlara karşı davranışına müdahale etmemiş.

ne yapmak lazım bu çocuğa? belki bircogunuz fare deyip geçecek ama asıl mesele bu değil. dışarıda köpeğin gözünü oyan, kedinin kuyruğunu koparan da bunlar. yanlış yaptığını anlamasını istiyorum. nasıl bir yol izlenir?


 
İki adamla tenhada bulup gireceksin tekme tokat başka çözümü yok.


  • Topalordek  (23.10.19 23:48:42) 
Fareye ben de olsam tekme atardım. Sizin kuzen biraz işgüzarlık yapmış ayrıca prenses sendromu yaşıyor.


  • goodman  (23.10.19 23:54:55) 
tenhada kistirmak +1. soyle guzelce iki uc tane karnina suratina tekme salliyacaksin daha sonra da "benim doğam da bu yarrr.m"" diyip gideceksin.


  • crucio  (24.10.19 00:14:56) 
Bu tarz tiplere orman kanunu işliyor maalesef.
Kenarda sıkıştırıp "bak ben bunu sirf sana gücüm yettiği için zevkine yapıyorum" cümlesini bi 30 defa felan söyleyeceksin vura vura. O zaman belki bir ihtimal idrak eder. Başka bir yöntem yok ne yazık ki.

  • aksi kanitlanmadikca cocuktur  (24.10.19 00:51:28) 
arkadaşına da tekme atabilirdi ucuz kurtulmuş, o tarz lise öğrencileriyle uğraşmak akıl kârı değil.


  • tantunizade murat efendi  (24.10.19 00:53:16) 
Sizin kıza uzak durmasını söyleyin, o çocuk için de sizin yapabileceğiniz bi şey yok maalesef. Tenhada kıstırsanız da etkisi geçici olacak ve uyguladığınız şiddet daha fazla şiddet doğuracak emin olun. İki çeşit insan var, o çocuk sanırım şimdilik kötü tarafta. Kuzeniniz iyi taraftan ayrılmasın kafi.


  • antihero  (24.10.19 01:40:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.