[]

Hepsiburada döküm tava

Lava Izgara Tava 26 x 32 cm Metal Kulplu
www.hepsiburada.com

Bu tavadan almış olan var mı, nasıldır? Fiyatı uygun geldi. Kullanım alanları nedir bilmiyorum pek. Tavuk falan pişirmek için alayım diyorum. Et, balık falan yapmam pek. Alayım dursun mu bir köşede sizce?

 
Lava'nın ürünleri baya güzel, fiyatı da iyiymiş, alın dursun valla.


  • kobuzchu kiz  (23.10.19 22:06:13) 
ayıptır söylemesi üzerinden bifteği yeni aldım. çok güzel oluyor. tavık denemedim ama büyük ihtimalle güzel olur. 3-4 sene önce 40 liraya almıştık. 60 lira süper fiyatmış.


  • sutlu nescafe  (23.10.19 22:08:24) 
Tavuk için alma bence. Bilmiyorum başkaları nasıl yapıyorlar, ama döküm tavayı ısıtıyorsun, sonra üzerine eti atınca ızgara gibi oluyor. Tava çok sıcak olduğu için, tavuk ve mesela köftelerin dışı yanıyor ama içi çiğ kalıyor. İçi pişsin diye daha fazla vırakınca kömürleşiyor falan. Biz et yapıyoruz genelde. Bir kere somon yaptım, o da kalın dilim değildi ve güzel oldu. Tavuk bonfile güzel olabilir, ama tavuk pirzola için salla...


  • malheiros  (23.10.19 22:09:50) 
Tavuk için parçaları yağlarsan içide pişiyor çünkü yağ olunca sıcaklık daha da artıyor yüzeyde ette öyle aslında. Lavanin başka modeli var bende o da güzel.


  • Topalordek  (23.10.19 22:32:07) 
Bu tavanın aynısını yıllardır kullanıyorum. Balık dışında her şeyi gayet iyi pişiriyor. (Bu tarz çizgili tavalarda balık pişirilmez)
Sebze ızgaralıyorum mükemmel oluyo. Ekmek kızartıyorum. Kırmızı et, tavuk, sebze, ekmek.. her şey için kullanırsın. Her evde olması gereken bir şey.

  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (23.10.19 22:40:26) 
Ben de 2 senedir kullanıyorum. İyi fiyat. Hangi amaçla kullanabileceğinizi yukarıda yazmışlar zaten.


  • birdenbire  (24.10.19 00:26:58) 
Bu arada 241 TL şişirilmiş fiyat. Carrefour’da fiyatı 90 TL. Ben de 55 TL’ye almıştım indirim ile.

www.carrefoursa.com
  • birdenbire  (24.10.19 00:28:47) 
üstü çizilen rakamları hiç görmüyorum ben.. siz de görmeyin derim :)


  • strobist  (24.10.19 00:55:40) 
ben bunu yıllardır kullanıyorum. gayet memnunum. tavuk gayet güzel oluyor.


  • babilbaligi  (24.10.19 09:15:21) 
benim pişirdiğim tüm etler bu tavaya yapışıyor.


  • datlu  (24.10.19 11:24:57) 
Ben birkaç sene önce aldım, çok severek kullandığımı söyleyemeyeceğim. malheiros gayet gü<el açıklamış. İlaveten yıkaması, temizlemesi zor, çok çok ağır (tipik döküm tava) ve bütün bunların karşısında ekstra bir lezzet vaadetmiyor.


  • SiyamkedisiZorro  (24.10.19 12:33:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.