[]

Siz ölünce uzun yıllar çocuklarınıza kalacak

Eşyalarınız var mı? Bu kimindi diye sorulduğunda sizin adınızın verileceği, hikayenizin anlatılacağı?

Benim bıçağım var adım yazılı, tüfeklerim var. Kitaplarım var birsürü ama pek dayanmaz galiba. Bozuk para koleksiyonum var başka da bir şeyim yok.

Bir kılıç, biblo, metalden heykel falan mı alsam acaba?

 
yok.


  • sutlu nescafe  (23.10.19 18:22:13) 
madrid'den aldığım el yapımı don kişot ve sanço panza figürlerimi bırakırım sanırım, değerli sayılabilecek onlar var. öyle çok fazla kişisel eşya takıntım yok.


  • Bruce  (23.10.19 18:25:19) 
Valla adımın yazılı olduğu bi yarışmadan kalan cam plaketimsi bir şey var. Onun dışında günlüklerim, kitaplarım, biletlerim filan var. Başka da bir şeyim yok.


  • Amaranta ursula  (23.10.19 18:26:49) 
dedemden babama, babamdan bana kalanlar var. hepsinin ayrı hikayesi var. ben ölene kadar saklarım çocuklarım ne yapar bilemem.


  • heidi'nin dedesi  (23.10.19 18:57:13 ~ 18:57:50) 
Günlüklerim, sayfalarca notlarım, gezip gördüğüm yerler, okuduğum kitaplardan öğrenip kendime kattıklarım eğer aktarabilirsem ve çocuğum olursa onlara kalacaktır. Tabi ne olur ne olmaz bilemeyiz, bunlar hep mukadderat elbette.


  • burka  (23.10.19 19:23:23) 
çocuk sahibi olmayı düşünmüyorum. ben öldükten sonra kim tarafından, nasıl hatırlanacağımı umursamıyorum. o yüzden bu tip şeyler biriktirmem. hiçbirimiz bir oscar shindler değiliz. eninde sonunda azot döngüsüne karışacağız. kendini fazla ciddiye almamak lazım.

niyetin varsa, paran da varsa bir rolex al. hem kendin kullanırsın, hem mirasçıların baş tacı ederler hem de değerini yitirmez. sıkışırlarsa satıp durumlarını düzeltirler.
  • sinek kral  (23.10.19 19:59:08 ~ 20:02:46) 
@kayıtsız +1
Maalesef kadir kıymet bilmeyen bir nesil yetişiyor.
Ben de bir şey bırakmayı düşünmüyorum.
  • kirmizipilotkalem  (23.10.19 20:02:39) 
Ayrıca ek olarak kendi ailemden falan yemek takımı kalsın çok isterdim şöyle eski ipekli peceteleri, servis takımları, gümüş çatal kaşığıyla. Ne harika olurdu.
Romanlarda falan gorup okuyunca çok özenirim.

Onlarla ne harika sofralar kurulur.
  • kirmizipilotkalem  (23.10.19 20:56:00) 
saatim var , para koleksiyonum var,günlüğüm var bu kadar.


  • bbb_1  (23.10.19 21:12:51) 
Hicbir seyim kalmaz. Chanel canta almistim ikonik klasiklerden annem kullansin sonra bana ben benimkilere birakirim diyodum. Anenm teyzeme hediye etti cantayi. Planlarim altust oldu


  • hindistan cevizi  (23.10.19 21:18:12) 
babadan, dededen el emeği eşyalar var sadece bende de, bir gün olursa çocuklarımda faydalansın isterim.

hayalim bir arsa alıp içine bir ev yapıp 3/5 ağaç dikmek torunuma kadar yolu var o zaman.

bu arada bu kişilerin eşyaları (çeyiz sandığı falan) torunuma bırakırım kafası ile alınmış şeyler değil nihayetinde, bu eşyalara değeri sen/ben veriyoruz aile yadigarı diye, senin de o gün geldiğinde sahip olacakların ie bu gün sahip oldukların arasında fark olacak sonuçta. hayat işte akıp gidiyor bir şeyler kalıyor bir şeyler gidiyor.
  • selam  (23.10.19 22:00:21) 
eşya bırakmayı anlamsız buluyorum. kalırsa mücevher kalsın. eşya insana yük oluyor.


  • xvyz  (23.10.19 22:07:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.