[]

Mutfağa ek dolap ve raf yaptırma - Kadıköy

Merhabalar,

Mutfağımızda kombi altına denk gelen kısma üste mikrodalgayı koymak, alt iki rafa da diğer mutfak aletlerini yahut bakliyatları vs. koymak için bir dolap yaptırmak ve mutfak dolaplarında bardak konan bölümlerin (2 dolaba yani) arasına birer tane daha raf taktırmak istiyoruz.

Bu iki iş için bir usta arayışındayız. Kozyatağı civarında olan yahut Kozyatağı'na gelebilecek usta tanıdığı olan var mı?

Bir de sizce bu işler için ne kadardan fazla vermemek gerekir? Çok bilgili olmadığımız için yanlış paralar vermek istemeyiz.

Teşekkürler.

 
Armut.com'dan fiyat alabilirisniz farklı kişilerden


  • kitik  (23.10.19 14:39:58) 
@kitik: ilan verdik armuta, ama duyurudan da bilgilenelim dedik bir yandan. teşekkürler. :)


  • okuyamıyom ben ya  (23.10.19 14:41:25) 
Armut.com dan ev taşınması için ilan verdim,anadili türkçe olmayan bi sürü insan aradı,anlaşamadık.Öğrendiğim kadarıyla orayı da “aracılar” zaptetmiş.200₺ fazla verip kurumsal bi yerle anlaştım,sorunsuz taşındım.
Size usta tavsiyesi veremicem ama kesinlikle iş tamamen istediğiniz gibi bitmeden ödeme yapmayın ustaya.

  • arenas  (23.10.19 17:46:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.